FutBu | Takım Kadrosu Menüsü Yenilendi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,344
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Evet arkadaşlar yeni gelen sistemle birlikte birden fazla mevkii olan futbolcular nedeniyle mevkii sütununu takım menüsünden kaldırmıştım fakat haklı olarak bu durum pek hoş karşılanmadı. Bu nedenle takım kadrosu menüsünde küçük bir düzenleme yaptım.

Default olarak sayfamızda oyuncular hakkında temel bilgiler ve yanda takım bilgileri geliyor. Sağdaki >> butonuna tıkladığımızda ise yandaki menü kapanıyor ve oyuncu bilgileri mevki ve yaş detaylarıyla birlikte tam ekran olarak geliyor. Bence kullanış olarak daha iyi oldu böyle.

Ayrı başlık olarak açtım konuyu çünkü değişikliği farkedemeyen ve kadro menüsünde sıkıntı çeken arkadaşlar olabilir diye düşündüm.

Yenilikler, düzenlemeler sürecek. :)

>> butonuna

Nerede bu buton? :D

Capture.JPG

Ekli dosyalar

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    31 KB · Hit: 549
Oh Artık Kadro ilk 11 2 Sekme Açık Olmayacak Süper :)

Gerekli bi şeydi iyi olmuş eline sağlık. :) Bir de bu antrenman konusunda çok altta olan bir oyuncuyu yetenek geliştirmeye koyamıyoruz sürükleyip bırakacağımız nokta çok yukarıda kaldığı için sıkıntı yaratıyor onu da çözsen süper olacak. :)

Gerekli bi şeydi iyi olmuş eline sağlık. :) Bir de bu antrenman konusunda çok altta olan bir oyuncuyu yetenek geliştirmeye koyamıyoruz sürükleyip bırakacağımız nokta çok yukarıda kaldığı için sıkıntı yaratıyor onu da çözsen süper olacak. :)

Ona da mı genişletme tarzı bir şey yapsak acaba? :)