Futbu Spiker Hataları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,323
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Maç anlatımında gördüğünüz hatalı cümleleri lütfen buradan bildirin, düzeltelim. :)

Vallaha ben iki tane gördüm ardı ardına 2 maçta.
Birincisi Juventus ile maç yapıyorduk.Krasic 2.dk da kırmızı kart gördü ve atıldı.Sonracığıma 89.dk da şut çekti kalecim Handanovic kurtardı(H)
İkincisi ise Geçen ki maçta palermonun 2.golünde gol attılar ama golü atanın ismi yazmadı.Sadece yazdı ki.Udinese defansında bir anlaşmazlık.PALERMOLU Oyuncu topu aldı şutunu çekti ve gol.İsim yok

2 haftadır bende anlatım yok :)

1-) "Cesena kendi yarı sahasından çıkamıyor. Fakat Napoli gol pozisyonuna girmekte zorlanıyor bu dakikalarda. Édinson Cavani şimdi topla buluştu. Uzaklardan şansını deniyor ve... GoooLLL!!! Morgan De Sanctis topa müdahale etti fakat yine de gole engel olamadı. Napoli beklenmedik bir anda gelen gole seviniyor... "

1-) Cavani bizim oyuncu şut çekiyor diyor De Sanctis de bizim kaleci ama topa müdahale etti diyor kendi kalesine mi şut çekti şimdi bizim oyuncu :biggrin: Ayrıca gol oldu ama bize yazıldı kendi kalemize atmamıza rağmen :biggrin:

2-) topu defansın arkasına gönderiyor. Burak Yilmaz şimdi topla buluştu ve çaprazdan sert bir şut... GoooLLL Burak Yilmaz harika bir gol atıyor, Cesena şaşkın...

2-) Eksik gelen yazı :smile: Kime pas veriyor yok cümlenin başında :smile:

@BesaleT 2 haftadır anlatım yok derken? :)

Diğer sorunları anladım önemli noktalar. Boş vaktimde halletmeye çalışacağım hepsini. :)

Palermo: 3 Genoa: 1

[TABLE="width: 455"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]90'[/TD]
[TD="width: 430"]Genoa köşe vuruşu kazandı. korneri kullanıyor. Etkili bir orta ceza sahasına... [ Devamı yok ama gol yemişim saçmalık ]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 25"]76'[/TD]
[TD="width: 430"]Palermo atak hazırlığında. Genoa defansı yerleşti. Édgar Barreto uzaktan sert bir şut ve... GoooLLL harika bir gol. Emiliano Viviano aniden gelen bu top karşısında çaresiz kaldı...
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 25"]57'[/TD]
[TD="width: 430"]Genoa ceza sahasının hemen dışında bir noktada faul yaptı. Joey Barton daha önceden böyle yerlerden goller atmıştı bu gol olacak mı? Joey Barton vuruyor... Defansa çarptı top ve seken top ağlarda GoooLLL Joey Barton ustalığını sergiledi. Emiliano Viviano şaşkın bu gol karşısında...
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 25"]53'[/TD]
[TD="width: 430"]Federico Balzaretti şimdi korneri kullanıyor. Arka taraftaki Francesco Della Rocca kafa vuruşunu yapıyor ve... Sébastien Frey zamanında çıkıyor ve topu kontrol ediyor...
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 25"]20'[/TD]
[TD="width: 430"]Palermo etkili ataklarla geliyor. Şimdi Mustafa Pektemek aldı topu ceza sahası içinde. Arkadan bir müdahale ile yerde kaldı Mustafa Pektemek. Gözler hakemde. Penaltıyı verdi hakem. Mustafa Pektemek topun gerisine geldi. Sert bir vuruş ve... Kaleci müthiş bir kurtarışla kontrol ediyor topu...
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 25"]15'[/TD]
[TD="width: 430"]Luca Antonelli rakibine faul yaptı. Hakem sarı kartı gösteriyor…
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 25"]4'[/TD]
[TD="width: 430"]Genoa kendi yarı sahasından çıkamıyor. Fakat Palermo gol pozisyonuna girmekte zorlanıyor bu dakikalarda. Angelo Palombo şimdi topla buluştu. Uzaklardan şansını deniyor ve... GoooLLL!!! Emiliano Viviano topa müdahale etti fakat yine de gole engel olamadı. Palermo beklenmedik bir anda gelen gole seviniyor... [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Not : Emiliano Viviano Palermo Kalecisi

[TR]
[TD]Udinese kendi yarı sahasından çıkamıyor. Fakat Inter gol pozisyonuna girmekte zorlanıyor bu dakikalarda. Wesley Sneijder şimdi topla buluştu. Uzaklardan şansını deniyor ve... GoooLLL!!! Júlio César topa müdahale etti fakat yine de gole engel olamadı. Inter beklenmedik bir anda gelen gole seviniyor...
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

- - - Ekleme - - -

[TR]
[TD]Inter etkili geliyor. pasını attı şimdi Antonio Di Natale topla buluştu.Antonio Di Natale kaleci tarafından düşürülüyor ve... Penaltı diyor hakem. Diego Milito sol köşeye baktı, vuruşunu yaptı... GoooLLL Diego Milito penaltıyı gole çevirmeyi başarıyor. Kaleci çaresiz..

Nasıl oluyor bu:d[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

3-3 Bitmesi gereken maç da 4-1 mağlup ayrıldım spiker hatası yüzün den

ben spikeri takmıyom güzel değil hemen başlat diyom 5 dk olmadan anasayfayı tıklıyom sonucu görüyom :D

Bende dediğini yaptım oldu bu sefer :D ilk sefer olmuyor 2.sefer girince oluyor ama o zamanda heyecanı kalmıyo :D

Sizin sorun o zaman spiker güncellemesi gelmeden girmeye çalışmanız. Spiker yaklaşık 1 dakika kadar sonra geliyor.

Çok yakında yapacağım düzenlemeyle oyunda güncellemeler devam ederken üyeleri içeri almayacak. :)

- - - Ekleme - - -

3-3 Bitmesi gereken maç da 4-1 mağlup ayrıldım spiker hatası yüzün den

4-1 mağlup ayrıldığın maçı 3-3 bitecek sandın spiker yüzünden. Önemli bir hataydı ilgilenildi. :)

- - - Ekleme - - -

ben spikeri takmıyom güzel değil hemen başlat diyom 5 dk olmadan anasayfayı tıklıyom sonucu görüyom :D

Güzel olması için neler olması gerektiğini söyle yapmaya çalışalım. Spiker olayın zevkli olaylarından biri. Direk sonucu görünce bir anlamı olmaz. Biraz heyecan lazım. :D

Eksikler giderilince daha da iyi olacak inşallah spiker. :)

Bologna ceza sahasının hemen dışında bir noktada faul yaptı. Riccardo Montolivo daha önceden böyle yerlerden goller atmıştı bu gol olacak mı? Riccardo Montolivo vuruyor... Top ağlarda GoooLLL muhteşem bir gol atıyor Riccardo Montolivo, Joe Hart çaresiz...

Bologna kendi yarı sahasından çıkamıyor. Fakat Fiorentina gol pozisyonuna girmekte zorlanıyor bu dakikalarda. Bafetimbi Gomis şimdi topla buluştu. Uzaklardan şansını deniyor ve... GoooLLL!!! Joe Hart topa müdahale etti fakat yine de gole engel olamadı. Fiorentina beklenmedik bir anda gelen gole seviniyor...

[/B][/SIZE][/COLOR]Joe Hart benim kalecim. :D

bugün siena maçında 2 kez kendi kalecim benim golüme atladı ama yetişemedi :D