Futbu 8. Sezon Şampiyonu Belli Oldu!

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Futbuda 8. sezon sona erdi. Son haftalara kadar süren mücadelede Juventus, 85 puanla en yakın rakibinin 6 puan önünde ligi biterek şampiyon oldu.

Bu başarıdan dolayı Juventus menajeri @Billy Kane'i kutluyoruz. :)

9dec059116456f766362032abea304c5-png.29716

Rica ederim. Harbi sen ne yaptın öyle. Futbu'da aktif olduysan yeterince ve stratejik olarak iyi düşündüysen demek. :D
Taktiğimi iyi ayarlamışım. :D İlk 5'de ki rakiplerimin çoğunun kadrosu benden iyiydi. Bir ara zirve sürekli el değiştirdi bi Fiorentina, bi Napoli derken şampiyonluk yarışından koptuk. Daha sonra 10/10 yaparak zirveyi aldık ve 1.liğimizi koruduk işte. :D

Taktiğimi iyi ayarlamışım. :D İlk 5'de ki rakiplerimin çoğunun kadrosu benden iyiydi. Bir ara zirve sürekli el değiştirdi bi Fiorentina, bi Napoli derken şampiyonluk yarışından koptuk. Daha sonra 10/10 yaparak zirveyi aldık ve 1.liğimizi koruduk işte. :D
Taktik sayesinde kazandın yani ama kadroda da hafiften değişiklikler de yapmışsındır ve oradan da öne geçmişsindir. Bir de 10'da 10 yapmışsın, çok iyi. :D

Taktik sayesinde kazandın yani ama kadroda da hafiften değişiklikler de yapmışsındır ve oradan da öne geçmişsindir. Bir de 10'da 10 yapmışsın, çok iyi. :D
Evet. As kadrom çok iyiydi zaten, yedeklerinde moral motivasyon ve güçlerini yükseltim yani yedeklerimde aslar kadar iyiydiler. :D Ligin 2. yarısında Neymar'ı transfer ettik bu başarının kaynağı o zaten. :D Her maçta golü vardı. Ligin son 4 haftasında şampiyoluğumu garantilemiştim, cevaa'da benden Neymar'ı istedi veridm. :D Oda ligin ilk 5'in dışındaydı Neymar'ı alınca ligi ilk 4'de bitirdi ve Neymar orada da gollerine devam etti, gol krallığında da zirvede tamamladı. :X İnşallah birdaha ki sezonda da alırım Neymar'ı. :X

Evet. As kadrom çok iyiydi zaten, yedeklerinde moral motivasyon ve güçlerini yükseltim yani yedeklerimde aslar kadar iyiydiler. :D Ligin 2. yarısında Neymar'ı transfer ettik bu başarının kaynağı o zaten. :D Her maçta golü vardı. Ligin son 4 haftasında şampiyoluğumu garantilemiştim, cevaa'da benden Neymar'ı istedi verdim. :D Oda ligin ilk 5'in dışındaydı Neymar'ı alınca ligi ilk 4'de bitirdi ve Neymar orada da gollerine devam etti, gol krallığında da zirvede tamamladı. :X İnşallah birdaha ki sezonda da alırım Neymar'ı. :X
Bir bakıma Neymar sayesinde kazandın. Bizim @cevaa da, Neymar sayesinde yükseldi. Neymar iki takımı birden idare etmiş yani. :D