Futbu 7. Sezon Şampiyonu Belli Oldu!

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Futbuda 7. sezon sona erdi. Son haftaya kadar süren mücadelede Swansea City, 75 puanla en yakın rakibinin 1 puan önünde ligi biterek şampiyon oldu.

Bu başarısından dolayı Swansea City menajeri @batuhankaralar'ı kutluyoruz.

Tebrikler. Önemli başarı gerçekten. İlk İngiltere sezonunda benim takımımdı.

Küçük takım geldi diye oyuna küsüp başlamadan pes edenlere de örnek olsun.

Tebrikler @batuhankaralar

Yeni sezon nezaman başlayacak..Bu sezon benim acemilik dönemimdi..Gelecek sezon asılacağım yarışmaya..

Ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten. Çok çok güzel bir lig oldu ve lider başladığımız ligi son hafta şampiyon olarak tamamladım. Önemli olan takımın tanınmışlığı değil, oyuncu geliştirme.
@Polat Şaşmaz aga sanada bir tebrik yakışır son haftaya kadar takımını liderliğe taşıdın. Büyük rekabet geçti aramızda..

ikoncan ile Tapatalk'tan gönderildi.

Liverpool geldi çok iyidim her Zirvede gittim lakin derslerden giremedim takım çöktü 9. Sıraya kadar neyse sağlık olsun. Tebrikler Aga büyük başarı cidden.

Sezonun başında 1. giderken, yakında düşersin hemen diye düşünmüştüm.

Lakin hep yarışın içinde oldun, son düzlükte de noktayı koydun.

Tebrikler, Futbu'nun iyi menajerlerine adını yazdırdın.

şampiyonu benim belirledğimi unutmayalım🙂

Tebrikler.

Benim için kötü bir sezon oldu. Aslında son 1 haftaya kadar iyi gidiyorduk, fakat yoğunluktan dolayı takımla ilgilenemedim ve baya gerilemişim. Yine de her şeyiyle güzel bir sezon oldu. Gelecek sezon ve sonraki sezon katılmayı düşünmüyorum. Herkese şimdiden başarılar ve iyi eğlenceler.

Konuyu daha yeni gördüm. Tebrik ederim @burakkaraduman aga iyi yarıştı ben şampiyonluğun ben ile tottenham arasında geçeceğini düşünüyordum ama tottenham çok gerilerde kalmıştı. Önceden almak isteseydim şampiyonluğu alırdım ama yeni gelen internetin şansına 1 gün giremedim futbuya adsl koptu koptu durdu. İlk kez şampiyonluğu elimizden kaçırdık önümüzde ki sezonlarda da şampiyonluğu hedefliyorum güzel takım gelir İnşallah yazın

Pardon @batuhankaralar

Oo büyük tebrikler.
İngiltere gibi bir ligde böylesine bir takımla şampiyon olmak çok zordur.