Furkan Andıç "Adını Feriha Koydum ' Emir'in Yolu" Dizisinin Kadrosuna Dahil Oldu!

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
Furkan Söğüt / Televizyon Gazetesi.com

Son olarak Kanal D'de ekrana gelen 'Umutsuz Ev Kadınları' dizisinde 'Levent' karakterini canlandıran Furkan Andıç, Show Tv'nin sevilen dizisi 'Adını Feriha Koydum ' Emir'in Yolu' dizisinde rol alacak.

Genç oyuncu bu haberi sevenlerine twitter'da şöyle duyurdu:

'Adini Feriha Koydum " dizisi icin imzalar atildi hayirlisi olsun diyelim artik...
🙂'

Furkan Andıç'ın dizide canlandıracağı karakter henüz belli değil.

Son düzenleme:
reyting olarak pek etki yapmaz. zengin birini canlandırır

Hayirli olsun. Basarilar dilerim kendisine dizide..

Polis rolunu canlandıran kızın devriye arkadaşi olursa şaşmam...Tabi oğlumuz kıza derin hisler besler kızımız onu kardeş/arkadaş roluyle görür...UEK'de de rolu öyle değilmiydi ablası yaşındakıne "Umutsuz Aşk Yaşayanlar"'ın temsilcisiğini yapıyordu

dizinin dibi göreceğini sanmıyorum en kötü 5-6 reytingle yayın hayatına devam eder çünkü Çağatay Ulusoy'un ciddi bir kitlesi oluştu bir ay öncesine kadar bende dibi görür diye düşünüyordum ama sonradan kararım değişti hatta yeni oyuncularla uyum sağlanırsa yine 8-9 reyting bile alabilir .

Sana katılıyorum.Dizi gelecek sezonda ilk 5 te rahat devam eder diye düşünüyorum.Sırf Çağatay için bile izleyecek birçok izleyici var.

Bence de kızın devriye arkadaşı olacak büyük ihtimalle.

Dizide 'Can' karakterini canlandirabilir..