Fulya Zenginer Show Tv'nin Yeni Dizisinde!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
thumbnail_1418192285.jpg

Show Tv'nin yeni dizisine sürpriz bir isim katılıyor!

Yapımcılığını Kardeş Payı, Kaçak Gelinler ve Diğer Yarım gibi dizilere imza atan NTC Medya üstlendiği 'Senden Daha Melek' dizisi için hazırlıklar son hız devam ediyor. Dizi “İnsanlar çift yaratılırlarmış” cümlesinden yola çıkıyor ve bir yer değiştirme hikayesini işliyor. Dizinin kadın başrol oyuncusu ise belli oldu. Dizinin kadın başrol oyuncusu son olarak Benim İçin Üzülme dizisinde rol alan Fulya Zenginer oldu.

Senden Daha Melek Ocak'ta Show Tv'de!

Show tv benim icin uzulme oyuncularindan vazgecemedi galiba her oyuncusu farkli dizide fulya zenginer adina guzel gelisme basarili oyuncu

@mrt-06 .:Z

Bence yanlış karar vermiş Fulya. Yapımcı kötü, konu daha önce denendi ve olmadı yine olmaz gibi.
NTC medya genclik dizilerinde basarili gibi bakalim nasil olcak kadro guzel olursa sansi var

Show tv benim icin uzulme oyuncularindan vazgecemedi galiba her oyuncusu farkli dizide fulya zenginer adina guzel gelisme basarili oyuncu

NTC medya genclik dizilerinde basarili gibi bakalim nasil olcak kadro guzel olursa sansi var

Ben baktım yaptığı hiç bir dizi çok uzun tutmamış. Bir tek Kaçak Gelinler ve Kardeş Payı var. Onlarda çok çok iyi değil.

Ben baktım yaptığı hiç bir dizi çok uzun tutmamış. Bir tek Kaçak Gelinler ve Kardeş Payı var. Onlarda çok çok iyi değil.
evet bende taniyorum NTC medya projelerini kacak gelinler fena dildi yanlis kanalda harcandi kardes payida evet ortalama gidiyor hadi hayirlisi ne diyeyim bakcaz artik kadro ve fragman ciksin hele

Pek tutacak bir dizi gibi gelmedi bana ama Fulya iyidir. :)

Fulya Zenginer iyi seçim senaryonun iyi işlenmesi lazım, daha önce denenmiş diye tutmayacak diye bir husus yok.

Ben de o ışığı göremedim dizide, ama Fulya iyi bir seçim olmuş. Diziyi sırtlayacaktır. Hayırlı olsun @mrt-06... :)

Minyon bir tipi var hiç yaşlanmacak gibi. Ancak dizi tercihleri hep yanlış hep ağlamalı zırlamalı dizileri tercih ediyor. :)

Dizinin tutmayacağını düşünmüyorum. Fulya, kendi adına yanlış karar vermiş gibi. Yine de hayırlı olsun.

Forum İstatistikleri

Konular
176,546
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy