RTÜK denilen kurumdan haberdarsın değil mi?
RTÜK denilen kurumdan haberdarsın değil mi?
Alakaya çay demleÇok farklı şeyler anlatmış Fulya ama güzel isyan etmiş
Entrika dizilerine isteriz güzel oynamışAlakaya çay demle
İşte objektif bir yorum.Entrika dizilerine isteriz güzel oynamış
Çok farklı şeyler anlatmış Fulya ama güzel isyan etmiş
Resmen açık film izlediler ve bir elin yardım ediyorsa otekı bilmeyecek fulya hanım gosterış içinmi soyluyon yardımlarını
Yani olmaz abla fatıh n demişkı ona acaba ablaYa kız tepki göstermek için söyledi bu işin gösterişi olurmu
Yani olmaz abla fatıh n demişkı ona acaba abla
Sen n düşünüyon abla kalkmalımı? Bence güzel faydalı program amaOna değilde bu tarz programlar kalkmalı demiş
Sen n düşünüyon abla kalkmalımı? Bence güzel faydalı program ama
Abla koca ülkenin adaleti çözemiyor bunlara kalıyorsak durum vahim demektir.Bence kalmalı onlar sayesinde olaylar çabuk çözülüyor
Abla koca ülkenin adaleti çözemiyor bunlara kalıyorsak durum vahim demektir.
Ve akıllara o malum video gelir.Abla koca ülkenin adaleti çözemiyor bunlara kalıyorsak durum vahim demektir.
Cümle içinde defalarca izlemediğin için anlaman zor, izlemeden yorum yapma demişsin de izlemediğimi ne biliyorsun? Gündüz kuşağında her kanalda her saatte bu tarz programlar var zaten üstelik denk gelince Müge Anlı'yı da Fulya'yı da izledim. Evet olaylar çözüme kavuşuyor, katiller yakalanıyor bunda bir sıkıntı yok ama bu programlardaki aile yapıları, ensest ilişkiler, kızını satan aileler var ve benim lafım onlara. Bu tarz aileleri ekrana çıkarıp günlerce üzerine konuşuyorlar sonra da diziler aile yapısını bozuyor diyorlar. Bu programlarda olaylar çözüldüğü kadar reyting için rezaletler de yapılıyor ben bunu belirttim. Yardımlarını yapıyormuş Allah razı olsun güzel bir şey bu ama onu değil, programını eleştirdi diye kimse çıkıp “ben 2 aydır maaş alıyorum kendime bir çöp bile almadım başkasına alıyorum yardım yapıyorum” diyemez. Konu yaptığı yardımlar değil çünkü. Kendisinin zaten yardımsever biri olduğunu ben biliyorum, izleyicisi biliyor bunu kör göze parmak sokar gibi belirtmeye gerek yok umarım anlatabilmişimdir derdimi.Oda söylemek istememiştir emin ol senin fatih portakala haklı demen çok yanlış o programlar sayesinde bir çok olay çözülüyor izlemeden yorum yapması kolay tabii tepki olarak yardımlardan bahsetti yoksa bahsetmek istemezdi kız çıldırmış gibiydi bugün ne oluyor diye annem izlerken baktım da iyi ki bu tarz programlarda olaylar çabuk çözülüyor izlemediğin için anlaman zor tabii iyi ki programlar var bence
ha şunuda diyim fatih portakalın bahsettiği videoyu yayınlamak istemedi adam zorla izlettirdi programı biliyorum bu tür konulara dikkat ediyorlar izlemeden yorum yapma derim
Cümle içinde defalarca izlemediğin için anlaman zor, izlemeden yorum yapma demişsin de izlemediğimi ne biliyorsun? Gündüz kuşağında her kanalda her saatte bu tarz programlar var zaten üstelik denk gelince Müge Anlı'yı da Fulya'yı da izledim. Evet olaylar çözüme kavuşuyor, katiller yakalanıyor bunda bir sıkıntı yok ama bu programlardaki aile yapıları, ensest ilişkiler, kızını satan aileler var ve benim lafım onlara. Bu tarz aileleri ekrana çıkarıp günlerce üzerine konuşuyorlar sonra da diziler aile yapısını bozuyor diyorlar. Bu programlarda olaylar çözüldüğü kadar reyting için rezaletler de yapılıyor ben bunu belirttim. Yardımlarını yapıyormuş Allah razı olsun güzel bir şey bu ama onu değil, programını eleştirdi diye kimse çıkıp “ben 2 aydır maaş alıyorum kendime bir çöp bile almadım başkasına alıyorum yardım yapıyorum” diyemez. Konu yaptığı yardımlar değil çünkü. Kendisinin zaten yardımsever biri olduğunu ben biliyorum, izleyicisi biliyor bunu kör göze parmak sokar gibi belirtmeye gerek yok umarım anlatabilmişimdir derdimi.
Yahu kimse emeğini küçümsemiyor, emeğine ya da maaşına laf söyleyen yok ki. Mesele o değil diyorum. Fatih Portakal da maaşına, emeğine laf etmemiş fazla yükselmiş Fulya.Der emek veriyorsa maaş alıyorsa der niye demesin ki kız emek vererek kazanıyor bal gibide der bunada kimse karışamaz kimse onun emeğini küçümseyemez
Yahu kimse emeğini küçümsemiyor, emeğine ya da maaşına laf söyleyen yok ki. Mesele o değil diyorum. Fatih Portakal da maaşına, emeğine laf etmemiş fazla yükselmiş Fulya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?