Fulya Öztürk'ten Fatih Portakal'a Sert Tepki!

Resmen açık film izlediler ve bir elin yardım ediyorsa otekı bilmeyecek fulya hanım gosterış içinmi soyluyon yardımlarını

Reactions: 12.Adam
Konudan bağımsız bu programlardan bıktım. Format bulamıyorsa eski dizi tekrarları koyun.

Cümle içinde defalarca izlemediğin için anlaman zor, izlemeden yorum yapma demişsin de izlemediğimi ne biliyorsun? Gündüz kuşağında her kanalda her saatte bu tarz programlar var zaten üstelik denk gelince Müge Anlı'yı da Fulya'yı da izledim. Evet olaylar çözüme kavuşuyor, katiller yakalanıyor bunda bir sıkıntı yok ama bu programlardaki aile yapıları, ensest ilişkiler, kızını satan aileler var ve benim lafım onlara. Bu tarz aileleri ekrana çıkarıp günlerce üzerine konuşuyorlar sonra da diziler aile yapısını bozuyor diyorlar. Bu programlarda olaylar çözüldüğü kadar reyting için rezaletler de yapılıyor ben bunu belirttim. Yardımlarını yapıyormuş Allah razı olsun güzel bir şey bu ama onu değil, programını eleştirdi diye kimse çıkıp “ben 2 aydır maaş alıyorum kendime bir çöp bile almadım başkasına alıyorum yardım yapıyorum” diyemez. Konu yaptığı yardımlar değil çünkü. Kendisinin zaten yardımsever biri olduğunu ben biliyorum, izleyicisi biliyor bunu kör göze parmak sokar gibi belirtmeye gerek yok umarım anlatabilmişimdir derdimi.

Der emek veriyorsa maaş alıyorsa der niye demesin ki kız emek vererek kazanıyor bal gibide der bunada kimse karışamaz kimse onun emeğini küçümseyemez

Der emek veriyorsa maaş alıyorsa der niye demesin ki kız emek vererek kazanıyor bal gibide der bunada kimse karışamaz kimse onun emeğini küçümseyemez
Yahu kimse emeğini küçümsemiyor, emeğine ya da maaşına laf söyleyen yok ki. Mesele o değil diyorum. Fatih Portakal da maaşına, emeğine laf etmemiş fazla yükselmiş Fulya.

Yahu kimse emeğini küçümsemiyor, emeğine ya da maaşına laf söyleyen yok ki. Mesele o değil diyorum. Fatih Portakal da maaşına, emeğine laf etmemiş fazla yükselmiş Fulya.

Özgür şunu anlamıyorsun kızın yaptığı programı küçümsemiş işte o programdan maaş almıyormu bu kız tabii yükselir