Klasik Fullmetal Alchemist: Brotherhood - Dizi Yorumları

Death Note'a sadık kalınmamiş bile. Hemen bi zenci koymuşlar

32 bölüm yine çok
@MEnes herşeyi söylemiş, zaten iki tarafın Imdb'sine bakılınca herşey anlatılıyor. Animenin Imdb'si 9.1, filminki 5.8. Bu kötü efektler bu efsaneye resmen hakaret bence.

Reactions: MEnes and Forumdash
Valla 3-4 bölüm izlemiştim ama sarmamıştı.
İlk başta izlemek zor geliyor. Bu ne böyle çocuk animesi gibi diyorsun. Çünkü komedi sahneleri, karakterlerin yüz tiplemeleri falan gerçekten öyle yani. Ben de aynı duyguya düşmüştüm izlerken. Sonra bir şekilde bu duruma alıştım, yani kısaca sabrettim. Ve bu sabrımın karşılığını efsane şeyler izleyerek aldım. Çünkü gerçekten FMA Brotherhood başta felsefesiyle, dramıyla, komedisiyle, yılına göre çok kaliteli animasyonuyla, yoğunluğuyla, müzikleriyle, yani hemen hemen her şeyiyle bir efsanedir.

Reactions: Harunnn60
Sen öyle diyorsan şans vermek lazım bir kez daha.

Reactions: MEnes
Sen öyle diyorsan şans vermek lazım bir kez daha.
En azından 1 şansı daha hak ediyor kesinlikle.
Bu arada Shingeki no Kyojin konuşamadık hiç. İzledin mi onu, ne durumdasın.
Anime yayınlanırken burada olmayan kaçak @Tolstoyevski sen de gel bilgilendirme yap bize, izledin mi Shingeki'yi.

Shingeki üzüyor bizi ya çok az bölüm çıkartıyorlar.

Reactions: MEnes
@Harunnn60 'la beraber bugünü 56. bölümü de bitirdik. Dizide o kadar çok olay oluyor ki hangisine kafamda tutacağımı şaşırdım. Tekrar izlenilecek muazzam bir anime olduğunu gösterdi ama. Izlerken hala aynı heyecanı alıyorum.

Reactions: Harunnn60
İzlemekten asla pişman olmadığım bir anime olarak kalacak hep. ? Bu animeyi bana önerdiğin için çok teşekkür ederim. Senle izlemek çok keyifliydi.

Efsaneye bugün tekrardan basladim. Tuhaf, yeni seyler izlemem gerekirken dönüp dolasip kendimi burada buluyorum. Old but good days kalibini kullanmak istemiyorum aslinda.

Brotherhood'suz FMA'yi da izleyebilirim gerci ama onun seyir zevki daha azdi ve sonu etkileyici degildi sanirsam.

4. Bölüm
Nina, anime tarihinde unutulmayacak figüran karakterlerden birisin. Bölümü bitirdigimde yine tüylerim diken diken oldu. Finalde Mustang'in Edward'a söyledikleri yürek burktu yine.
Ah o felsefe tasi, sen nelere degersin be...