Klasik Fringe - Dizi Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,338
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
2008 ve 2013 yılları arasında beş sezon yayınlanan Fringe televizyonun klasikleri arasına girmeyi başardı.

Fox'ta yayınlanan bilim-kurgu dizisiyle ilgili yorumları bu başlıktan yapabilirsiniz...

1x1

Yabancı dizilere ilk başladığım dönemde başlamaya niyetlenip ilk bölümün 5-10 dakikasında sıkılıp kapattığım bir diziydi. Yıllar sonra 1 saat 20 dakikalık bu bölümü tam şekilde izlemiş oldum.

İlgi çekici ve başarılı bir bilim-kurgu dizisi izlenimini verdi ilk bölümden. Çok fazla bir şey diyemiyorum ilk bölümden ama ilerisi için umut verici kesinlikle.

8/10

Güzelse ben de izlerim, bilim kurgu arıyorum zaten.

Diziyi güzel diye tanımlamak yanlış olur. Kelimenin ilk ve tek anlamıyla EFSANE.
Oliva gibi hanım hanımcık bir güzellik var bir kere.

Ben böyle şok edecek, offf be gerçek olsa! keşke derdirten bilim kurguları seviyorum.
Bu reklam yöntemiyle daha çok @destere tavlanır.

Ben böyle şok edecek, offf be gerçek olsa! keşke derdirten bilim kurguları seviyorum.
Bu reklam yöntemiyle daha çok @destere tavlanır.

Bence tam aradığın dizi budur. Her bölümde insanı hayrete düşüren bilim kurgusal olaylar göreceksin. Mesela inekten çikolatalı süt sağmak gibi. Ya da henüz ölmüş birinin zihnine girip onunla konuşabilmek. Ya da paralel evrenler teorisi. Paralel evren deyince zaten akıllara bu dizi gelir. Paralel evrende yaşam nasıl merak ediyorsan o da var bu dizide. Hiç unutmam yaşlı bir adamın karısı ölüyordu yaşlı, öteki paralel evrende de o yaşlı adam ölüyor karısı ölmüyordu. Bir doğa olayı sebebiyle bu evrendeki yaşlı adam öteki evrendeki yaşlı karısını görüyordu o kadın da onu görüyordu halbuki karı koca değiller ama bunlar birbirlerini ruh sanıyor doğal olarak, ses de yok sadece görüntü.

@mrt-06

Son düzenleme:
Evet şuan tavladın beni.

4 dk ni ayır bu videoyu izle genel bir bilgi sahibi olursun dizi hakkında

Başı Lost'u hatırlattı. Yalnız bayağı tanıdığım oyuncu varmış. 😱

Yarın eğer zaman bulabilirsem akşam izlerim.

Biz Türkler 240DK dizi izlemiş insanlarız bu haçlı dizisine mi yenik düşecez! Güldürdün beni Emre.
ama bunda ağlama zırlama masa örtüsü çekmece uçurumdan atlamaca düğünde gelin damat vurmaca eşi aldatmaca yok bilim kurgu dizisi bünyene ters gelebilir