Friends'te En Sevdiğiniz Karakter Hangisi?

En Sevdiğiniz Karakter?

  • Monica Geller

    Oy: 0 0.0%
  • Rachel Green

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    8

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
25 Temmuz 2011
Mesajlar
38,599
Reaksiyon puanı
23,220
Puanı
1,060
Konum
Aydın
1994-2004 yılları arasında yayınlanan Friends'te en sevdiğiniz karakter hangisi?
 
  • İlginç
Reactions: Dosi

Dosi

Süper Mod.
Katılım
10 Mart 2015
Mesajlar
85,157
Reaksiyon puanı
107,776
Puanı
1,060
Eklemiştim aslında da, sonra bir baktım yok. Şimdi ekledim. Chandler da "Changler" yazılıydı ama onu da "Chandler" yazmıştım oysa. Neyse bunları görmezden gelip şu iki mesajı silelim. :A
Bence sonuçları gör kısmıda kapalı olmalı :A daha sağlıklı oy verilir.
 
  • Güldürdün
Reactions: Araf

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
25 Temmuz 2011
Mesajlar
38,599
Reaksiyon puanı
23,220
Puanı
1,060
Konum
Aydın
Ross Geller: Kendimi gördüğüm karakter. David Schwimmer bence dizinin Lisa Kudrow'la birlikte en doğal oyuncusuydu. Bir kere ikisinin de konuşma tarzı bile güldürmeye yetiyor. Ross entelektüel bir tarafı olan karakter, o yönü ayrı komik yapıyordu diziyi. Aynı zamanda Arkeoloji bilimiyle ilgileniyor ve binevi aynı zamanda tarihçi. O yönüyle ayrı bir yakınlık hissettiriyordu bana karakter.
Monica Geller: Lider ruhlu, lider ruhlu olması, anne gibi olması diziyi kimi zaman başka boyuta taşıyordu. Biraz fazla ciddiydi. Courteney Cox karakterine çok iyi uyum sağlıyordu.
Chandler Bing: Bence dizideki en iyi replikler ona yazılıyordu. Yaptığı espriler kimi zaman da diziye yön veriyordu. Matthew Perry esprilere de öyle can veriyordu ki, espri kötü olsa bile güldürüyordu.
Rachel Green: İtici olmayı gerçekten başarıyordu Jennifer Aniston, karakterine sempati katıyordu. İtici olmak ve sempatiklik aynı anda olabiliyor.
Joey Tribbiani: Matt LeBlanc karakterini canlandırırken enerjisini de katınca karakteri başka bir boyut oluyor. Joey'i bu kadar komik yapan enerjisi, hızlı reaksiyon vermesi ve repliklerinin ikonik olması. "How you doin'?" derken bile güldürmeyi başarabiliyor. Özellikle beşinci sezondan sonra dizinin büyük bir bölümünde komedi yükünü sırtladı bence bu karakter. Joey karakteri, beşinci sezondan sonra absürd anlamda boyut atladı.
Phoebe Buffay: David Schwimmer'la birlikte Lisa Kudrow bence dediğim gibi, dizinin en doğal iki ismiydi. Karakter olarak ise, Joey ile Phoebe dizideki absürdlük seviyesini zirveye taşıyan isimlerdi.
 
  • Beğendim
Reactions: Dosi

Aserat

Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,508
Reaksiyon puanı
62,793
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Tabii ki ⬇️

Lisa Kudrow Dancing GIF