''Friends'' Tüm Sezonlarıyla BluTV'de!

HDMI kablo da elbette her zaman uygulanabilir bir yöntem de bence işkence ya onunla uğraşmak.
Chromecast'li şeylerin çok ucuzları var iş görüyordur diye tahmin ediyorum. Verdiğiniz paraya değecektir.
Tabii diğerleri daha da müthiş, konforlu olur.

HBO Max açısından evet öyle de zaten gelmeyeceği açıktı maalesef. En ufak bir ipucu yoktu yakın zamanda geleceğine dair. En azından ellerindeki içerikleri havada kalmayacak. Anlaşılan BluTV ile kapsamlı bir yeni anlaşma yapmışlar. Gelecek ay Joker, Birds of Prey gibi pek çok hit Warner Bros işi de BluTV'ye geliyormuş.

The Big Bang Theory, Two and a Half Men, Mom gibi diğer hit dizilerini de BluTV'ye verirlerse süper olur.

Tabii HBO Max dizilerinin eş zamanlı yayınlanmaması hala büyük sıkıntı. The Flight Attendant hiçbir platformda yok mesela.

Reactions: Sherlock
Sansür korkusu yüzünden saçmalamalarının üstünü kendince kapatmaya çalışıyorlar yazık. Hoş halkımız da hemen kanacağı için amaçlarını başarmış olacaklar.
Bence kendileri dizinin reklamını yaptılar öyle
Geri gelecekmiş.

En sevdiğim dizilerden olan Fringe'yi de buraya kaptırdık demek... Lost'a dokunmazlar umarım, onu da Amazon alsa keşke.
Lost niye hiçbir platformda yok ki
Benim bitirdiğim ilk yabancı dizi. Baya baya fanı olmuştum zamanında, bittiğinde birkaç gün kendime gelememiştim falan ama sonra yeniden izlemedim hiç.
Netflixe gelse çok iyi olur, belki yeniden popülerliği artar. Döneminin en büyük ses getiren dizisi nedense unutuldu gitti.

Reactions: Tolstoyevski
Reactions: phoebebuffay
Ben de sömestr'de Couplingi tekrar izlemeyi ve Seinfelde başlamayı planlıyorum. Bir yandan da aşırı yavaş bir şekilde Modern Family izliyorum.

Reactions: bazinga
Ben de sömestr'de Couplingi tekrar izlemeyi ve Seinfelde başlamayı planlıyorum. Bir yandan da aşırı yavaş bir şekilde Modern Family izliyorum.
Üçünü de çok severim.

Modern Family'ye tekrar başlamak için biraz daha özlemek, biraz daha beklemek istiyorum. 2023 hedefi olabilir o.

Coupling hiçbir platformda yok galiba gelirse onu da izlerim.

Reactions: phoebebuffay
En lüksü var elimizde PS4 ama yetmiyor.

BluTV - HBO Max anlaşması baya kapsamlı cidden, içeriklerin en azından sorunsuz bir şekilde bir platformda yer alacak olması mutluluk verici dediğin gibi. Succession'ın yeni sezonu da BluTV'ye gelse keşke, Bein Connect'in oynatıcısında gelişme var ama hala yeterli değil.
BluTV de kötünün iyisi gerçi.

"The Big Bang Theory, Two and a Half Men, Mom gibi diğer hit dizilerini de BluTV'ye verirlerse süper olur."

Başka bir şey istesen olacakmış bu arada, BluTV burayı takip ediyor herhalde. Geçenlerde de @Veteran Halka dizisi için yeni sezon istemişti, dizinin yapımcısı geleceğini duyurmuştu hemen sonrasında.
(Dizinin yeni sezonu muhtemelen BluTV'ye gelecek.)

Maşallah nazar değmesin ama Apple TV uygulaması süper şu aralar Bein Connect'in.

Two and a Half Men ve Mom'ı da eklerlerse yeni bir liste hazırlarım o zaman kendilerine.
Ben de olsam benim yazdıklarımı uygulardım.

Reactions: Sherlock
Bein Connect'in playerı ile olan kavgam ne olursa olsun bitmeyecek, hayır...

"BluTV'ye İçerik Önerilerimiz" gibi bir konu açalım istersen, belki ne yazarsak yazalım eklerler belli mi olur.

Reactions: bazinga
Hazır etiketlenmişken şimdi yazayım
HBO ve BluTV arasında içerik anlaşması yapıldığını duymuştum, daha fazla yapım gelebilir