Klasik Friends - Dizi Yorumları

9x7

Rose'un küfürlü şarkı söylemesi ve Rachel ile olan dansları süperdi.
Phoebe ise bi aile yemeğini yine mahvetti.
Richard'ın kaseti saklama muhabbeti ve Chandler ile Monica'nın konuşmaları güldürdü.

9x8

Yine bir şükran günü bölümüydü Rachel'ın da amma kız kardeşi varmış hepsi de güzeller tabi orası ayrı.
Joey'in unutkanlıkları ve yalan söyleme çabaları ayrı bi güzellik katmıştı.

8x1

Aylar sonra (belki yıl olmuştur) nihayet sezona başlamaya karar verdim.

İzledikten sonra bir kez daha anladım ki Friends tüm diziler içinde bambaşka bir yerde benim için. Harika bir başlangıç oldu, tüm karakterleri çok özlemişim.

En çok Pheobe güldürdü bu bölüm beni. Joey ve Ross'un sahneleri de her zamanki gibi başarılıydı.

Bebekle ilgili sahneler güzeldi, bakalım arkasından ne çıkacak. İnşallah Ross'tandır aksini düşünmek istemiyorum.
(Fakat bu da düşük ihtimal gibi
)

9/10

8x2

Yine harika bir bölümdü. Ross ve Chandler ikilisinin fotoğraf maceraları komikti.

Tek tek sayılacak gibi değil komple çok iyi bölümdü.

Sondaki haber için.

Sonunu çok sevdiğimden 10 puana da çıkmayı düşündüm ama daha da iyi bölümlere kalsın:

9/10

8x3

Mükemmel bir bölümdü.

Uzun zamandır bir dizi bölümünde bu kadar çok sesli gülmemiştim. Üstelik aynı bölümde bazı sahnelerde neredeyse ağlayacaktım.

Friends izledikten sonra şu an komedi diye izlediğim çoğu dizinin ne kadar boş olduğunu anlıyorum. Muhtemelen bir daha Friends tadı verecek bir dizinin hiçbir zaman gelmeyecek olması üzücü.

Bölümle ilgili şu efsane gifi de paylaşayım:

10/10

4x1

Yaklaşık 3 aylık aranın ardından 4.sezona başladım.

Süper bir açılış oldu
Ross'un mektubu okudum diye yalan söyleyip düştüğü durum güldürdü

Ayrıca Chandlerin Monicaya sürekli asıldığı sahnelerde sesli güldürdü

9/10

8x5 - 8x6

Bugünkü izlediğim bölümlerde biraz daha kendi normallerine döndü dizi ama zaten kendi normalleri de harika.

8x6, 8x5'e göre biraz daha güzeldi. Sean Penn'i konuk olarak görmek güzel bir sürpriz oldu.

Hep aynı puanları vermek tuhaf oluyor biraz ama 9'dan aşağısını hakeden bölüm yok şu ana kadar bu sezonda.

9/10 9/10

8x7 8x8

Dün izledim, ekstra bir durum yoktu. İyiydi her zamanki gibi.

Sırasıyla:

8/10 9/10

---------------------------------------------------------------

8x9

Öyle bir dizi düşünün ki Sean Penn konuk olduktan 1-2 bölüm sonra Brad Pitt konuk oluyor.

Brad Pitt'li bölümü merak ediyordum gördük sonunda ama ben bölümün senaryosunu pek beğenmedim. IMDb'de 9.2 ile dizinin en yüksek puan alan bölümlerinden olmuş, büyük ihtimal tamamen Brad Pitt ile alakalı bu puan.

8/10

8x10

Sezon başında mükemmel başlayan tempo son bölümlerde düşmeye başladı. Bu bölüm de sezon ortalamasının biraz altında olsa da güzeldi.

12. bölüme gelince biraz ara verip sezonu ikiye bölsem iyi olacak galiba. Bir anda tüketmeyelim.

8/10

8x11

Ross'un konuşmaları efsaneydi ama diğer karakterler o kadar harika değillerdi bu bölümde.

8/10

--------------------

8x12

Bu bölümü sevmedim. Ross'un konusu zorlamaydı. Diğer olaylar da hoşuma gitmedi.

Rachel ve Joey arasında belli bir noktada bir şeyler olacağı spoiler'ını yemiştim. Hiç hoşuma gitmedi, hiç gerek yoktur. Umarım fazla uzamadan 1-2 bölümde sınırlı kalır.
7/10

4x4

Güzel bir bölümdü.

Chandler ve Ross'un spor salonu üyeliğini iptal ettirmeye gidip Maria'yı görmesiyle Ross'unda üye olması sesli güldürdü

Şu Pheobe'yi sevemedim bir türlü, bu bölümkü konusuda sıkıcıydı.

Ayrıca Rachel'in ağlamasına kurban

9/10

4x5

Müthiş bir bölümdü.

Rachel ve Ross'un birbirlerini kıskandırmaları süperdi
Sonra ikisininde yalanının ortaya çıkmasıyla birbirlerine güldükleri yerde çok iyiydi

Chandler reyizin aşık halleri ve aksiyon sahnesi sesli güldürdü

9/10

4x6

Yine çok iyi bölümdü.

Ross'un kızla evdeki sahneleri sesli güldürdü

Bölüm boyu Joey'inde haraketleri filan süperdi

Chandler aşık oldu olalı fazla espri yapmıyor, düzelmesi lazım

9/10

4x7

Yine bazı sahnelerinde kahkaha attığım bir bölümdü
Kathy'nin Chandler'in saçını kestiği sahnede Chandler'in yaptığı haraketler sesli güldürdü

Ross'un müziği çok iyiydi

Ayrıca müthiş ikilinin küslüğü uzun sürmez umarım.

9/10