Sana göre öyledir Chandler'in Monica'yı yanlışlıkla öpmesi benim mimiğimi bile oynatmadı meselaŞaşırılacak bir şey yok zevk meselesi ben senin yorumlarıma şaşırmana şaşırıyorum daha çok
Kimse nefret etmiyor mu? Sırf ekşide 8 sayfa yorumun 6'sı nefret söylemlerinden ibaret bir ara girip bakabilirsinTwitter'da da birçok kişi tarafından gayet de nefret edilen bir tip. Friends'i sevmek demek illa tüm karakterlere aşık olunacak anlamına da gelmiyor. Bana göre Monica olmasa 2-3 kat daha kaliteli bir dizi olurmuş hatta ama sen buna da şimdi Monica olmasa dizi olmazdı 6'sı olmadan hiçbir şey olmaz geyiğine gireceğin için demiyorum
Anketler umrumda bile değilMonica'nın 6.karakter olduğu tescilli ve onaylııı ister kabul et ister etmeee
Ya bildiğim şeyleri bana anlatıyorsun, ekşideki yorumları da okudum zamanında. Sosyal medyada bu kitlenin içindeyim, yani kimin ne kadar çok sevildiğini iyi biliyorum. Ve Monica sevilmeyen bir karakter değil. Chandler-Monica ilişkisi zaten çok sevilen bir çift, Monica nasıl sevilmesin?
Ben sevilmeyen biri değil diyorum. En az sevilen karakter olduğunu zaten kabul ediyorum ama bu dizide hemen hemen herkes yakın oranda seviliyor. Diğer dizilerdeki gibi çok ön plana çıkan bir karakter yok.
İngiltere'de anket/araştırma şeklinde yapılan sonuçlar (internet anketi değil)
Ben sevilmeyen biri değil diyorum. En az sevilen karakter olduğunu zaten kabul ediyorum ama bu dizide hemen hemen herkes yakın oranda seviliyor. Diğer dizilerdeki gibi çok ön plana çıkan bir karakter yok.
İngiltere'de anket/araştırma şeklinde yapılan sonuçlar (internet anketi değil)