Klasik Friends - Dizi Yorumları

Sen spoiler kutularını okuyorsun sanıyordum. Neyi kast ettiğimi anlamadın mı cidden? Eğer anlamadıysan bu kadar büyük bir spoileri yemeden 4.sezona geldiğin için tebrikler.
İşte bu yüzden spoiler kutusu demiştim, Seinfeld’i okuyorum ama Friends’i okumuyorum şu an izlediğim için

8.sezondan bile spoilerler yediğim oldu ama olsun unutmaya yüz tutuluyor onlar bölümleri izlerken, şimdi daha 3’te olduğum için 4’ten spoiler daha sıcak olur doğal olarak

Reactions: phoebebuffay
Kime göre neye göre sorusu yine devrede. Bana göre efsane falan değil bölümler. 2 sezonudr sezon finalleri vereceğim puanları baya bir düşürüyor.
Tanımak başka 7/24 olmak başka. 4 sene boyunca biriyle 7/24 birlikte olduktan sonra da kusura bakma birden sırılsıklam aşık olmak gayet de saçma olacak

Reactions: phoebebuffay
Spoilerlık bir şey yok aslında, Rachel-Ross ilişkisini tartışıyorduk. @xdragxx Rachel Ross'u yıllardır tanımasına rağmen nasıl sonradan aşık olması saçma diyor.

Reactions: Tolstoyevski
Çünkü dizinin gidişatı da kendi içinde değişiyor
En sevdiğim 2.dizi demedim en sevdiğim 2.sitcom olur dedim ama çok sitcom kültürüm yok büyük ihtimalle Office'i izlersem Friends'ten çok severim

Büyük ihtimalle ben de öyle düşünüyorum. Friends bittiği vakit 10 üzerinden 8'lik bir dizi olacak gibi geliyor bana
Himym mi Friends mi sorusunun da şu an için cevabı yok
------

Seinfeld konusuna boşuna spo koymayalım o zaman @Dosi

Ben genel olarak Friends'in efsaneleşmiş bölümlerinden bahsediyorum, yani genel kitle tarafından. Londra bölümü de efsanedir yani. Senin zevkin Friends'in genel kitlesiyle uyuşmuyor demek ki.

Hayır saçma değil işte, ben de onu kast ediyorum. Düşünce yapısı değil yani yaşanmış şeylere dayanarak saçma olmadığını belirtiyorum. Hiç mi önce arkadaş sonra sevgili olan insanlar görmedin?

3x18

Bu bölümü bir sebepten dolayı sevdim

Phobe’nin kardeşi kendinden 2 katı aşkın yaşça büyğk kadınla yani öğretmeniyle evlenmek istedi.. Ben de Joel ve Ross gibi ikna olurdum kesin destek verirdim nedense

Ama kadın 44 yaşından daha yaşlı gözüküyor yine d, 54-55 gibi sanki. 18 ile 44 de cidden büyük fark, hadi 34 olsa kadın hiçbir sorun yok ama 44 sıkıntı hele ki çocuklar adına...

Bu bölümün yıldızı Chandler idi, uyurken dinlediği ses kaydı yöntemi sayesinde sigarayı bırakayım derken kadın ruhuna büründü kadınlar adına yapılmış ses kaydı olduğundan. Tabii son sahnede Joel’in ses kaydını kendine göre değiştirmesi de güldürdü.

8.5

Reactions: Dosi
Spoi sadece @Tolstoyevski için konulmuyor. Kurallarımız var ve hangi dizi olursa olsun spoi kullanılmalı. Bu kadar zor olmamalı

5 sene boyunca kanka olup 5 sene sonra sırılsıklam aşık olan birileini görmedim en azından
Arkadaşken sevgili olayı başka 5 sene 1700 gün boyunca 7/24 birlikteyken birdenbire aşık olmak başka.

o kardeşi ile alakalı baya diziye farklı bir konu getirecek olaylar olacak

Bu arada son sahne canlandı gözümde hatırlıyorum.
Bi de şu kardeşinin kullandığı bir cümle var, onu zamanı gelince yazarım. Küçüklükten beri her aklıma geldikçe gülüyorum o kısma
sen o bölmelere gelince söylerim

Ben benzerini yaşadım, tabii 7/24 değil ama yakındık. Yani saçma değil özetle, olabiliyor böyle şeyler.

Reactions: xdragxx
Zaten son sezonların bölüm kapak fotoğraflarında görür gibiydim

Netflix’in en sevmediğim yani bölümleri açmak isterken özete gözü çarpıyor insanın, bölümün konusunu olduğu gibi görüyorum. Misal Rachel ile Ross olayını bölümler öncesinden yanlışlıkla öğrenmiştim o bölüm listesindeki yazılar sayesinde

Ben hiç bir zaman dizi izlerken özetleri bakmam
keşke sende bakınırken bakmama olayını başarabilsen

Ben hiç bir zaman dizi izlerken özetleri bakmam
keşke sende bakınırken bakmama olayını başarabilsen
Artık tamamen kapatacağım gözümü ama insanoğlu işte bir şeye bakmamak gerektiğinde, o şey daha cazip geliyor ve ısrarla bakası geliyor insanın bu hayatta da hep böyledir zaten..

Bu arada şu spoileri verebilirsin; ilerleyen sezonlar daha romantik komedi tadında mi gidecek yani tam olmasa da hissedilir şekilde? Öyle giderse de daha keyif alır gibiyim şu dönemde ruh halimle

Şuana kadar ne izlediysen 3 aşağı 5 yukarı aynı civarda gidecek
bazı karakterler daha fazla güldürürken bazıları biraz arka planda olacak. Yani her telden bişey bulmak mümkün

Ben benzerini yaşadım, tabii 7/24 değil ama yakındık. Yani saçma değil özetle, olabiliyor böyle şeyler.

[/SPOILER
Yaaaa ben arkadaştan sevgili olmaz demiyoruuuuuum. 15 senelik arkadaştan sevgili olmaz diyorum ikisi çok farklı şeyler
------

Şuana kadar ne izlediysen 3 aşağı 5 yukarı aynı civarda gidecek
bazı karakterler daha fazla güldürürken bazıları biraz arka planda olacak. Yani her telden bişey bulmak mümkün
İsim ver bana
Geri planda olacak olanlardan bir tanesi Joey'se ben bırakıyorum

daha önce konuşmuştuk aslında. En bariz şekilde öyle olan Chandler. Bir ara çok az sahnesi oluyor. 6 tane karakter olan bir dizide illaki her biri bazı bölümlerde çok etkili olmaya biliyor ama Chandler özellikle son sezonda bir kaç bölüm var ile yok arasındaydı.

İyi Joey değilse benim için sıkıntı yok
Joey dışında çok bağlandığım bir karakter yok zaten henüz
Chandler galiba özel hayatında esrar vs... sıkıntıları olduğu için öyle olmuş olabilir.
Şu Joey'in tek başına olduğu diziy izledin mi?

yok senaryo gereği öyle çok olmuyordu ama dediğinde olabilir bilmiyorum

Evet onuda izlemiştim ama çok hatırlamıyorum detay
aynı keyifle izlemiştim onuda ve bir ara varsa bakarım onada.

yok senaryo gereği öyle çok olmuyordu ama dediğinde olabilir bilmiyorum

Evet onuda izlemiştim ama çok hatırlamıyorum detay
aynı keyifle izlemiştim onuda ve bir ara varsa bakarım onada.
Ben de bakabilirim bir ara
Joey benim için bir Barney olmadı ama bunda Friends senaristlerinin payı var. Daha fazla rolü olabilirdi

Ben de bakabilirim bir ara
Joey benim için bir Barney olmadı ama bunda Friends senaristlerinin payı var. Daha fazla rolü olabilirdi
Tamamladığında fikrin tam oluşur ve belirtirsin
kesin izlerim dediğinde ben onun yorum konusunu açarım