"Freeheld" Filminin Fragmanı Yayınlandı!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,337
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1438286232.jpg

Yıl sonunda Oscar yarışında boy gösterecek filmlerin fragmanları yayınlanmaya devam ediyor...

Sezonun ödül avcısı olması beklenen filmlerinden bir tanesi de "Freeheld". Geçen yıl "Still Alice" filmiyle en iyi kadın oyuncu dalında Oscar kazanan Julianne Moore ve "Juno" ile kazandığı Oscar adaylığından bu yana Akademi'nin gözüne giremeyen Ellen Page filmin başrollerinde yer alıyor.

Özellikle Julianne Moore ve Ellen Page'in performansları şimdiden övgüler alırken Oscar şanslarının yüksek olduğu yorumları yapılıyor. Filmde Julianne Moore ve Ellen Page eşcinsel bir çifti canlandırırken Julianne Moore bu kez kanser olan bir kadına hayat veriyor.

Filmde Moore ve Page'in yanı sıra Oscar adaylığı bulunan oyuncular Michael Shannon ve de Steve Carell da yer alıyor.

İşte ilk "Freeheld" fragmanı:

Fragman sıradan olmuş, Julianne Moore ve Ellen Page haricinde dikkat çekeceğini düşünmüyorum filmin.

Son düzenleme:
Ellen Page'in çok büyük ihtimalle Oscar adayı olacağını düşünüyorum. Julianne Moore, Still Alice'ten setindeki boşluklarda buraya gelmiş gibi. :):) Geçen sene ödül almasa aday olurdu da bu şartlarda zor. :)

Film genel olarak fena değil gibi ama en iyi film kategorisinde işi zor. 2-5 arasında adaylık alır toplamda, bence. :)

Kadın oyuncu kategorileri dışında şansı pek yok gibi geldi bana. Kadın oyuncuda da Julianne Moore daha iddialı gözüktü ama o da en fazla adaylıkla yetinebilir.

Forum İstatistikleri

Konular
172,094
Üyeler
8,465
Son Üye
bonusssimo