Fransa - Türkiye | EURO 2020 Elemeleri H Grubu - 8. Maç

Maçı izlemeyeceğim fakat İstiklal marşı okunurken 11 oyuncu da marşı asker selamıyla okumazsa yazıklar olsun. Golden sonra selam verme olayı zaten bu maçta pek nasip olmayacaktır, ancak tüm bu iki yüzlü kara propagandaya inat hepsini çıldırtırcasına 11 oyuncu da asker selamıyla baştan sona marşı okumalı.

Öte yandan Fransız milli marşının ıslıklanma durumu ise apayrı an bir rezillik. Ne olursa olsun ekmek yediğin ülkenin milli marşını ıslıklamak çok muhteşem bir ahlaksızlıktır, öyle ki hayattaki en büyük ilk 10 ahlaksızlığa girer. Ancak sözde vatansever gurbetçilerin kafa yapısından da başka bir şey beklenmez, bu sözde vatanseverler eğer çok şikayetçilerse gavur toprağından dönsünler memleketlerine.

Milli takıma başarılar diliyorum kazanacaz inşAllahh

İlk 11 iyi bence. Yedeklerde hamle oyuncularımız da mevcut, Cenk ve Hakan gibi.

İyice kendi sahamıza mahkum olduk, çok üstün oynuyorlar.

İlk dakikalarda baya bastırmıştı Fransa. Şuan 36. dakikada 0-0 olması iyi

Baya üstün oynuyorlar

Spiker değişikliği mi, stoper ikilimiz mi yoksa Mert'in gününde olması mı daha iyi karar veremedim.

Fransa o ilk maçtaki saçma sapan hali üstünden atmış. Olması gerektiği ve beklendiği gibi takır takır oynayıp sağlı sollu geliyor.

Orta sahamız (güncelden bahsediyorum) ve forvetimiz stoper ikilimizin 3'te 1'i kadar kaliteli olsaydı sallana sallana giderdik turnuvaya.

Merih - Çağlar ikilisinin uyumu gerçekten çok üst düzey, umarım uzun yıllar bozulmaz bu tandem.

Mert Günok da gününde, böyle devam eder umarım.

Fransa’ya karşı zaten önde basarak oynamamız mümkün değil, en fazla hızlı kontra ataklar deneyebiliriz. Savunmayı bu şekilde yapmaya devam edebilirsek hiçbir şey imkansız değil bu milli takım için.