Fransa - İrlanda: 2-1

İyi oynuyor ama zorlanıyor da maçlarda. Kupanın en iyi oynayanı diyemeyiz pek.
Gerçi kupada genel olarak çok çok iyi oynayan takım bile yok ki.

Bence Fransa çevirir böyle bitmez bu maç.
Daha doğrusu pozitif futbol, hücum futbolu. Defansif başarı üzerine kurulu takımlar pek ilgimi çekmiyor.

Çok pozisyon buluyorlar ama atamıyorlar. Şanssızlık mı beceriksizlik mi bilinmez.

Büyük takımların Galler gibi takımları geçeceğinin garantisi var mıydı? Mesela Galler'den Leicester gibi bir sürpriz bekliyorum.
Bence İspanya da Almanya da elerdi Galler'i. Tamam oynar da o ayara çıkamazdı Galler bence.
Tabi şuan finale çıkacak imkanı var Galler'in. Tek rakibi Belçika.

Fransa cidden çok abartılan bir takımdı, çoğu kişi turnuva favorisi olarak görüyordu. Grup maçlarında da siliktiler, bu maçı da çeviremeyecekler muhtemelen.

Turnuvada erkenden fişimiz çekilmesine rağmen Milli takımın dyo reklamları devam ediyor.

İspanya'nın bu turu geçeceği bile şüpheli bence. İtalya'nın ölümcül savunmasını aşmak öyle kolay iş değil. 0-0'a kilitleyip penaltılarla alabilir mesela İtalya

Bence İspanya da Almanya da elerdi Galler'i. Tamam oynar da o ayara çıkamazdı Galler bence.
Tabi şuan finale çıkacak imkanı var Galler'in. Tek rakibi Belçika.
Almanya hariç hiçbir takımı güçlü olarak görmüyorum ben. Galler iyi kapanan bir ekip. Önde de Bale ve Ramsey gibi adamlarla kontradan 1 gol bulup fişi çekebilirler.

İspanya'nın bu turu geçeceği bile şüpheli bence. İtalya'nın ölümcül savunmasını aşmak öyle kolay iş değil. 0-0'a kilitleyip penaltılarla alabilir mesela İtalya
2012'de İtalya'nın defansı yok muydu.
4 tane attı İspanya. Bu turnuvada o kadar olmasa bile yine de formdalar. İniesta çok iyi bir düzeyde. Bence o savunmayı her türlü aşar İspanya.

Almanya hariç hiçbir takımı güçlü olarak görmüyorum ben. Galler iyi kapanan bir ekip. Önde de Bale ve Ramsey gibi adamlarla kontradan 1 gol bulup fişi çekebilirler.
Bakalım göreceğiz abi. Galler'in Polonya'yı geçeceğinin de garantisi yok. Ama ben bu dakikadan sonra 3 golün atılacağı bir maç daha beklemiyorum. Herkes yamyam olmuş.

Ah bizim salaklar adam gibi oynasalardı Terim o kadar hata yapmasaydı bu tarafta yarı final şansımız olabilirdi Galleri geçebilirdik ama nerdee hep keşkelere kaldık.

Polanya da çok iyi savunma yapıyor. O maç penaltılara kalır.
Neredeyse tüm takımlar uzatma ve penaltıları düşünerek oynuyor zaten.

Ne İspanya 2012deki İspanya ne de İtalya 2012deki İtalya. Bu turnuvada kadroya bakınca İtalya zayıf görünüyordu ama sağlam oynuyor adamlar. Son maç yedeklerle çıkmasalar gol yemeden tamamlarlardı grupları bence. Rakiplerden biri de Belçika bir de. İspanya'da tam tersi kadro sağlam ama hakkını veremiyor. Yine de İspanya favori tabii ona bir şey demiyorum ama İtalya da sürpriz yapabilir yani belli olmaz

Ah bizim salaklar adam gibi oynasalardı Terim o kadar hata yapmasaydı bu tarafta yarı final şansımız olabilirdi Galleri geçebilirdik ama nerdee hep keşkelere kaldık.
Ömer Toprak, Yalçın ve Ersan gibi stoperleri götürmedik, yanlış dizilişlerle çıktık maçlara. Yarı final en baştan hayaldi. Bunu da defalarca yazdım.

Ömer Toprak, Yalçın ve Ersan gibi stoperleri götürmedik, yanlış dizilişlerle çıktık maçlara. Yarı final en baştan hayaldi. Bunu da defalarca yazdım.
Terim bizden çok daha tecrübeli daha iyi biliyor abi Hakanın sol kanatta oynadığını sallıyor bizi keklicek göya
Hepsi torpil en başta Semih Kaya

Terim bizden çok daha tecrübeli daha iyi biliyor abi Hakanın sol kanatta oynadığını sallıyor bizi keklicek göya
Hepsi torpil en başta Semih Kaya
Turnuvaya gelmeden önce en iyi tarafımız orta sahaydı. Onu bile bozdu hoca. Türkler savunma yapmayı hiçbir zaman öğrenemedi. Avrupa kupalarında da yan toplar her zaman başımızı yakmıştır. Semih'e gelince adamcılık işte, hiç oynamadı ama prim kazandı. Bu da onlar için yeterlidir herhalde.

Fransa hemen golü yedi çevirecek mi bakalım İrlanda artık zamana oynar devamlı.))

58' Griezmann

Fransa 1-1 İrlanda Cumhuriyeti

Aynen hiçbir zaman beceremedik hemde en formda defansları almadık hiç forma şansı bulamayan çok formsuz olan oyuncuları aldı Sinyör. Orta Sahamızda alternatif çoktu çok yetenekli oyuncular vardı ama Sinyör hiç kullanamadı, hiç bir şey yapmamalarına rağmen prim alıyorlar utanmadan yüzsüzler.

Gol geldi Griezmandan durum 1-1