Fragmandaki gözlüklü adam

Maskeli Fedai

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
39,628
Puanı
1,060
Arkadaşlar kurtlar vadisinin fragmanını izlerseniz.biri erkana silah dayıyor.diğeride faruk`u yakalıyor.bence bunları yapan ,Polat alemdardır.mematinin katilini bulabilmek için herkese oyun oynuyor.bu benim kendi düşüncemdir

kardeş bence polat deıl bir güç ihtiyarlar heyetını bır kaç bölümdür takıp edıyor .bundan evvel eşref beyın vurulması sencer beye kurulan tuzak geçen bölümdeki yoldakı kazı çalışması faruk beyın ajan kız arkadaşı erkanın tavırları gibi nedenlerle alakalı olarak ihtıyarlar üzerinde gizli bir güç resmen harekete geçmiş durumda . bekleyıp görecez

kardeş bence polat deıl bir güç ihtiyarlar heyetını bır kaç bölümdür takıp edıyor .bundan evvel eşref beyın vurulması sencer beye kurulan tuzak geçen bölümdeki yoldakı kazı çalışması faruk beyın ajan kız arkadaşı erkanın tavırları gibi nedenlerle alakalı olarak ihtıyarlar üzerinde gizli bir güç resmen harekete geçmiş durumda . bekleyıp görecez
kardeş bence polat alemdar.dikkat edersen heyet üyeleri vuruluyorken faruk beyi biri sorguluyor.bu kişide polat alemdar.faruk`a erkan üzerinden ulaşıyor.

benım anlattığım olaylar fragmandan evvelkı bölümlerde olan olaylar bence polat hemen çıkmayacaktır bence polatı vurulduktan sonra bırılerı oradan kacırdı.ama ben o cenazenın zülfikar ağa olduğunu tahmın edıyorum

bence ikiside değil saldırıları düzenleyen çok küçük bi ihtimal belki ama cahit ve abdülhey olabilir tabi bu benim düşüncem çünkü cahit abdüle bunu abiye yapanlardan intikamımızı almamız lazım diyor bence sencere biri faruğada diğeri gidiyor.

eğer vadi bidahaki yıla devam edecekse diziye bu aralar yeni bi karakter gelecek gibi görünüyor ve polat öyle bu yılın yarısı geçti zaten nerdeyse bi 10 15 bölümde öldüremeyeceği için bidahaki yıla kalacak bu kişi tabi böyle bi karakter gelirse görünüşe göre gelecekte :)

Bende düşündüm aslında ama polat en az 2-3 bölüm sonra intikam alır gibi gelmişti o gözlüklü birde memati çıkıyormuş falan. :D