FOX'un yeni yayın akışı belli oldu!

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
14,828
Puanı
1,060
03 Nisan Salı 20.30 DİNLE SEVGİLİ
03 NİSAN SALI 21.30 ARAF ZAMANI
01 NİSAN PAZAR 19.45 BABAM İÇİN
05 NİSAN PERŞEMBE 22.45 KİME NİYET KİME KISMET

SİZCE HANGİLERİ İYİ REYTİNG ALIP, YAYIN HAYATINA DEVAM EDECEK ? :)

yayın akışı çok kötü olmuş.. hep rating sıkıntısı çeken günlere koymuş... harcanır gbi duruyor..

Kime Niyet Kime Kısmet tutmaz büyük ihtimal. Araf Zamanı bu hamleyle bitme noktasına gelebilir. Babam İçin biraz toparlanabilir ama çok geç kaldılar gününü geri almakta...

KİME NİYET KİME KISMET TUTAR..
DİNLE SEVGİLİ %4,00 REYTİNG ALIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
ARAF ZAMANI TOTALDE İYİ GİDER AB'DE KÖTÜ GİDER YİNE :)
BABAM İÇİN DİZİSİ PAZAR GÜNÜ İYİ GİDECEKTİR UMARIM :(
6096dec1edbcf15.jpg

TERRA NOVA HER CUMA 20.45'TE FOX'TA!

bence çok güzel bi yayın akışı olmuş helal fox'a kime niyet kime kısmetin saati tam bana göre suskunlar bittikten sonra izlerim :)

Aslında iyi ama geç kalınmış bir hamle.FOXu seviyorum.Fakat çok farklı şeyler yapıyor.Elinde o kadar dizi varken sürekli geç saatte başlatıyor.
Gelelim konuya:
Dinle Sevgili: salı günleri iyi reyting alıyordu ve alır.
Araf Zamanı: daha başlamadan önce cuma günleri olsun diyordum.Ve hala da kararlıyım.Babam İçin günü hiç değişmeyecekti.Araf Zamanı Cuma iyi reyting alabilirdi.Şimdi ise zor bir günde.Salıya bu kadar sıkıştıracağına cumaya bir tanesini koyabilirdi.
Babam İçin:Cuma günlerinde iki haftadır toparlanmıştı.Fakat eski gününe döneceği için iyi reyting alabilir.
BAŞARILAR FOX! :)

Araf Zamanı çok zor bir güne alınmış... Dinle sevgili'nin yeni sezonunun ilk bölümü izlenebilir ancak uzun vadede salı günleri işi çok zor...