FOX'un Yeni Sezon Afişleri Yayınlandı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aserat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    fox

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,056
Puanı
1,061

FOX'un yeni sezon afişleri yayınlandı.

Bu sezon 'Mucize Doktor', 'Kurşun', 'Ferhat ile Şirin', 'Yasak Elma', 'Kadın', 'Her Yerde Sen', 'Savaşçı', 'Bir Aile Hikayesi', 'Zuhal Topal'la Sofrada', 'Temizlik Benim İşim', 'Yaparsın Aşkım', 'Çağla ile Yeni Bir Gün', 'The Taste Türkiye', 'Memet Özer ile Mutfakta', 'Merve Yıldırım ile Benden Söylemesi' gibi yapımlarla ekranda olmaya devam eden/edecek kanal bu sezonda da #ÇokFOX mottosuyla yola çıkıyor.

İşte afişler:

Sırf bitecek diye Bir Aile Hikayesi afişi paylaşmamışlar şaka gibi. Hoş sezon boyunca gördüğü yük muamelesini düşünürsek afiş yapıldığından bile şüpheliyim. Hatta final yayınlandıktan sonra geçen sezon Bir Deli Rüzgar'ın başına geldiği gibi ekibi de tanıtımdan çıkaracaklar kesin. Ne kadar bela okusam az kalır.

Neredeyse bir aydır hepsini metro istasyonlarında ve çoğu otobüs durağında görüyorum.
Yayınlanalı çok oldu yani.

BAH’ın afişleri duruyor hala Maltepe’de.

Reactions: Aserat
Neredeyse bir aydır hepsini metro istasyonlarında ve çoğu otobüs durağında görüyorum.
Yayınlanalı çok oldu yani.

BAH’ın afişleri duruyor hala Maltepe’de.
Yüksek çözünürlüklü hali yeni yayınlandı.
Yapılmasına rağmen paylaşmıyorlar demek ki adiler. 😱

Reactions: Özgür
Yüksek çözünürlüklü hali yeni yayınlandı.
Yapılmasına rağmen paylaşmıyorlar demek ki adiler. 😱
Algı yaratma hepsi de yüksek çözünürlüklü.

BAH afişinde üst pencerede Songül, Celil, Birkan; alt pencerede ise Elçin, Alper, Olgun, İrem ve Ali Bey var.

Algı yaratma hepsi de yüksek çözünürlüklü.

BAH afişinde üst pencerede Songül, Celil, Birkan; alt pencerede ise Elçin, Alper, Olgun, İrem ve Ali Bey var.
Ben iki ayrı afiştir diye düşünmüştüm. Maltepe'den yolun geçerse onu da çeksene.

Ne algısı be internette yeni paylaşıldı işte.

Ben iki ayrı afiştir diye düşünmüştüm. Maltepe'den yolun geçerse onu da çeksene.

Ne algısı be internette yeni paylaşıldı işte.
Kalabalık ekiplerin aynı afişe koymuşlar altlı üstlü.
Mesela burada Yasak Elma ayrı ayrı paylaşılmış ama aslında billboardlarda hepsi aynı afişte ama iki pencere var falan.

Akşam sinemaya gidecem, o zaman görürsem çekerim.

Final yapacak diye kaldırırlar kesin görüp çeksen çok makbule geçer.
Yoksa bu paçoz kanalın bir şey paylaşacağı yok.ss

Final yapacak diye kaldırırlar kesin görüp çeksen çok makbule geçer.
Yoksa bu paçoz kanalın bir şey paylaşacağı yok.ss
Metro merdivenlerinde geçen hafta vardı keşke JS’yi çekerken onu da çekip atsaymışım sana ya.
Ama bence hala vardır.

Paçoz falan deyip sinir etme.

Reactions: Aserat
İşte Fox'um farkını yeniden ortaya koyuyor. ??????.