FOX'un Yeni Doktor Dizisi

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059
Ölüm İle Yaşam Arasındayız

Medyapımın Yapımcılığını üstlendiği PRİVATE PRACTİSE Adlı AMERİCAN Dizisinin Yerli Versiyonu Çok Yakında FOXta Olacak. Dizinin Adı Ölüm İle Yaşam Arasındayız Olacakken Oyuncuları Kesinleşmeyen Dizi MERVE GİRGİN Tarafından Yönetilecek. Dizi Şubat Sonu Veya Mart Başı Ekranlarda Olacak.

Son düzenleme:
FOX bu sezon gecn sezona gre baya geride kaldı.. bu dizininde bu adla tutacağını hiç sanmıyorum.. bnce medyapım bunu show tvye vermeli... kanal d de olabilr.. yakışan kanallar böyle lider olmalı.. yani foxta doktor dizisi izlemek tuhaf olur..

merve girgin umutsuz ev kadınlarının yönetmeni demekki diziden ayrılacak bu durum umutsuz ev kadınlarını olumsuz etkileyebilir bence sahneleri çok iyi çekiyordu
fox bu sene çok etkisiz kaldı umarım bu dizi tutar

merve girgin umutsuz ev kadınlarının yönetmeni demekki diziden ayrılacak bu durum umutsuz ev kadınlarını olumsuz etkileyebilir bence sahneleri çok iyi çekiyordu
fox bu sene çok etkisiz kaldı umarım bu dizi tutar

hiç sanmıyorum... türkiye greys anotomyi çok sevdi.. bunu pek kaldıramaz.. yani hep akllarına doktorlar dizisi gelir :D

bu haberin kaynağı neresi yani private practise grey's anatomyden türeyen bir dizi grey's anatomydeki addison başka hastaneye gidiyordu onun ordaki hayatını anlatıyordu bana pek uyarlanamaz gibi geliyor

Merve Girgin mi yönetecek? Sasirdim dogrusu.. Çünkü Merve Girgin Umutsuz Ev Kadinlari dizisini çok güzel çekiyordu.. Olumsuz etkileyecektir diziyi maalesef..

FOX sonunda yeni işlerine başlıyor. Yeni işler yapmasalardı yarışta çok geride kalacaklardı.

Dizinin oyuncu seçimi önemli. Oyuncu seçiminde başarılı olurlarsa dizinin tutacağını düşünüyorum :)

bu haberin kaynağı neresi yani private practise grey's anatomyden türeyen bir dizi grey's anatomydeki addison başka hastaneye gidiyordu onun ordaki hayatını anlatıyordu bana pek uyarlanamaz gibi geliyor

Addison'u Türkiye'de kim oynuyordu ?

Merve Girgin mi yönetecek? Sasirdim dogrusu.. Çünkü Merve Girgin Umutsuz Ev Kadinlari dizisini çok güzel çekiyordu.. Olumsuz etkileyecektir diziyi maalesef..

Umutsuz Ev Kadınları'nı çekmeye devam eder, problem olmaz o :)

Fox TV sonunda aşırı dramatik dizilerini bırakıp daha farklı işlere yönelerek doktor dizisi çekiyor. Tabi bunun tutması biraz zor olacak. Doktor dizisi dendiğinde akla gelen ilk dizi bilindiği gibi "Doktorlar" dizisidir. Oyunculuk seçimi konusunda titiz davranmaları gerekiyor dizinin tutması için. Daha sonra Senaryo'da önemli tabi. Yönetmen zaten başarılı. Kısacası bu dizinin tutması için baya bir çalışması gerek. Bakalım tutacakmı ? Hep birlikte göreceğiz...

Fox TV sonunda aşırı dramatik dizilerini bırakıp daha farklı işlere yönelerek doktor dizisi çekiyor. Tabi bunun tutması biraz zor olacak. Doktor dizisi dendiğinde akla gelen ilk dizi bilindiği gibi "Doktorlar" dizisidir. Oyunculuk seçimi konusunda titiz davranmaları gerekiyor dizinin tutması için. Daha sonra Senaryo'da önemli tabi. Yönetmen zaten başarılı. Kısacası bu dizinin tutması için baya bir çalışması gerek. Bakalım tutacakmı ? Hep birlikte göreceğiz...
benim anlamadığım medyapım eer bir doktor dizisi çekmek istiyorsa doktorları yeniden başltmalı.. gerçekten türkiyenin efsane dizisi doktorlar dır....

benim anlamadığım medyapım eer bir doktor dizisi çekmek istiyorsa doktorları yeniden başltmalı.. gerçekten türkiyenin efsane dizisi doktorlar dır....

Yeniden başlatması çok zor olacak. Geçenlerde başlatayım dediler ama başladığı gibi bitti. Bir kere oyuncular dağıldı ki eski kadrosuyla çekiliyor olsaydı şuan devam ediyor olacaktı belkide. Yeni bir dizi belkide daha iyi olacaktır. Şunu düşünmek lazım Doktorlar'ı ancak eski kadro ile başlatırlar ama yeni çekecek oldukları dizilerini daha farklı bir şekilde başlatabilirler ve tutabilir. İşte bu yüzden yeni bir "Doktor" dizisi çekme ihtiyacı duymuşlar heralde.

Yeniden başlatması çok zor olacak. Geçenlerde başlatayım dediler ama başladığı gibi bitti. Bir kere oyuncular dağıldı ki eski kadrosuyla çekiliyor olsaydı şuan devam ediyor olacaktı belkide. Yeni bir dizi belkide daha iyi olacaktır. Şunu düşünmek lazım Doktorlar'ı ancak eski kadro ile başlatırlar ama yeni çekecek oldukları dizilerini daha farklı bir şekilde başlatabilirler ve tutabilir. İşte bu yüzden yeni bir "Doktor" dizisi çekme ihtiyacı duymuşlar heralde.
ölüm ile yaşam arasındayızın 2. vasat doktorlardan daha kötü olabileceğini tahmin ediyorum... bu diziyi doktorların etkisinde kalanlar yada ne varmış bu doktor dizilerinde diyenler takip edebilr... FOXta işi çok zor olacak.. merve girgin doktorları başarıyla yönetmişti bi ara... bunuda ii yönetir ama işi çok zor olacak.. 10 bölümde bitmesi muhtemel..

FOX TV'nin yeni DOKTOR dizisi, eğer oyuncular çok kuvvetli olursa ve günü de titizlikle seçilirse kesin ilk 5'te yer alır!

Olmaz mi? Bir yönetmen 2 diziyi nasil bir anda çekebilir ki? Bir dizinin bir bölümü bile 6 günde çekiliyor... Ve 1 günde 18-20 saat çalisiliyor..

Bazı diziler (özellikle sitcomlar) 2-3 günde çekilebiliyor. Mesela Tayfun Güneyer, Türk Malı ve Adanalı'yı aynı anda çekiyordu bir dönem :)

Ama tabii Umutsuz Ev Kadınları'nın çekimleri 6 gün sürüyorsa o zaman iki diziden birini bırakacak mecbur :)

Bazı diziler (özellikle sitcomlar) 2-3 günde çekilebiliyor. Mesela Tayfun Güneyer, Türk Malı ve Adanalı'yı aynı anda çekiyordu bir dönem :)

Ama tabii Umutsuz Ev Kadınları'nın çekimleri 6 gün sürüyorsa o zaman iki diziden birini bırakacak mecbur :)

O sitcomlar için geçerli evet, ama bu iki dizi de sitcom degil. Umutsuz Ev Kadinlari Allahtan sesli çekiliyor yoksa 7 güne bile çikabilirdi bu çekim günleri..

merve girgin medyapım bir dizisini tutturunca zamanla o ynetmen koltuğuna başka birini oturtuyo.. geçen sene afktada öleydi.. doktorlardada öleydi... bu habere şaşırmayın.. ölüm ile yaşam arasındayız gzel olabilr ama ben izlemicem...