FOX'un yeni dizisinin adı değişti!

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
14,825
Puanı
1,060
FOX'un yeni dizisi Canımın İçi'nin adı değişti. ''Canım Benim'' oldu.
Şimdi FOX'ta gördüm. Acaba reytinglere nasıl yansayacak?

İnş. başarılı olur dizi . ben izlicem

OYUNCULAR KUVVETLİ OLURSA REYTİNG %4,00 ALIR EN AZINDAN .

kimler izleyecek ilk bölümü

arkadaşlar bu arada FOX az önce gösterdi ekranda ''Terra Nova'' yakında FOX'ta diye. fragmanı verdi!

Canımın İçi Dizisi konusu
Canımın İçi Fox tv

Fox Tv ekranlarında yeni bir dizi başlıyor Canımın İçi Dizisi ..Dizinin konusu şöyle ;
Dizide 30 yıllık evlilikten sonra birbirinden çok sıkılan bir karı-kocanın komik maceraları anlatılıyor.

Canımın İçi dizisi oyuncularının isimleri;

Dizide rol alacak oyuncular ise; Salih Kalyon, Ruhsar Öcal, Güzin Usta, Yıldırım Öcek ve Matin Zakoğlu
Oyuncular aslında pek kötü değil . ama daha iyi oyuncular da olmalı biraz daha

Canım Benim Dizisinde 30 yıllık evlilikten sonra birbirinden çok sıkılan bir karı kocanın komik maceraları anlatılıyor

Dizide rol alacak oyuncular ise Salih Kalyon, Ruhsar Öcal, Güzin Usta, Yıldırım Öcek ve Metin Zakoğlu

Güzin Usta

Ruhsar Öcal

Salih Kalyon

Yıldırım Öcek

Metin Zakoğlu

tanıtımı foxta rasladım felaket bir dizi hele fox izleyici anında reddeder bu diziyi..

tutması çok çok zor tabiki izlemicem

aa yapmayın arkadaşlar bir bölümünü izleyin sonra karar veririsiniz belki güzel bi dizi olur

bırak avrupayı biz türkiyede yaşadığımız halde bir kere fox u açmışlığımız yok

ama terra nova gelirse takip edeceğim...

foxu kimse izlemio sbt deneklerine para vermislerdir yoksa yer gök ask lale devri disinda kimsenin takip ettigi yok

yaptigin suclamalar kreys cok agir.biraz ayip olmuyomu fox'a?sonucta fox'ta ki de dizi show'da ki de dizi

Kreys simdi seni sikayet etse yeridir.kesin 5 ceza puani alirsin.yaz'i buyuk kanallar cok onemsemiyor.onun icin yazda fox 2ci siradaydi.

Şikayet Edildi Ben Fikrimi Söylemistim Agır Hakaret Var Geregi Yapılacaktir Kuskum yok