Fox'un Yeni Dizileri Ne Zaman Başlıyor?

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Amerika'nın önde gelen ulusal kanallarından olan, buna karşın bu yıl reytinglerde umduğunu pek bulamayan Fox; sezonun ikinci yarısına dair programı açıkladı.

Birkaç gün önce iddialı yeni dizi Empire ve American Idol'un başlangıç tarihlerini şu konuda duyurmuştuk. Dün gece ise diğer yeni diziler ve dönüş yapacak dizilerin tarihleri ilan edildi...

Will Forte'nin eleştirmen favorisi olması olası yeni komedi dizisi Last Man on Earth'ün başlangıç tarihi 1 Mart 2014 Pazar olarak belirlendi. Buna göre dizi, Bob's Burgers yerinde denenmiş olacak. Hatırlanacağı gibi aynı kuşakta yayınlanan ve yine eleştirmenlerin sevebileceği ön görülen Mulaney, büyük hayal kırıklığı olmuştu.

Fox'un bir diğer yeni komedisi ise Weird Loners. Dizi, 31 Mart'ta The Mindy Project'in kuşağında yayınlanmaya başlanacak ve New Girl ile arka arkaya yayınlanmış olacak.

Kanalın güvendiği yeni dramalardan olan ve polisiye türündeki Backstrom'un yayın tarihi ise 22 Ocak Perşembe olarak belirlendi. Dizi, American Idol'un arkasında yayınlanacak...

Öte yandan final sezonu yapacak olan Glee'nin başlangıç tarihi 9 Ocak Cuma olarak belirlendi. Cuma gününe ötelenen dizinin ilk bölümü ve final bölümü ikişer bölümden oluşacak. Glee'nin arkasından ise 16 Ocak'tan itibaren "World's Funniest Fails" adlı komedi video programı yayınlanacak.

The Following'in üçüncü sezon başlangıcı 3 Mart Pazartesi günü olurken, uzun bir ara verecek Bones'un kalan bölümleri 26 Mart'tan itibaren yayınlanacak...

Hiçbiri tutmayacaktır, FOX birkaç istisna (B99, New Girl, The Mindy Project) haricinde komedi tutturabilen bir kanal değil maalesef...

empire ve backstrom dikkatimi çekti başkada bişey yok, zaten fox da sanırım bir gotham izliyorum

bu arada backstrom da oynayan mamie gummer den bir gillian anderson çıkarmı ? çıkmaz tabiki ?

neyse bekleyelim bakalım nasıl bişey çıkacak

Following haricinde hiç biri cezb etmedi benide.ss

Sanırım ben Fox'cu oldu
@OzaN bana NBC'ci diyordu

Glee,Gotham,Empire ve Wayward Pines Fox'ta baktımlarım/bakıcaklarım. Backstorm'a kararsızım bakalım.

Wayward Pines'in tarihi ne zaman acaba
Keşke Fox şu G.o.T çakması işini kaldırmasaydı

Red Band Society'i izliyorsun, Gracepoint'e de başlayacağını söylemiştin.

Red Band Society'i izliyorsun, Gracepoint'e de başlayacağını söylemiştin.
daha başlamadım ?
red band, fox tamıydı? pek kanallara dikkat etmiyorum amc hbo starz showtime kanallarında daha fazla dizi izliyoruz sanırım
diğer kanallar arada kaçıyor mesela ingiliz dizileride var izlediğim ama kanalalrından haberim yok ?
mesela bir orphan nerdeydi sorsan bilmem yada bir vikings hangi kanalındı desen haberim yok ? ama iki dizide en sevdiğim dizilerden ..

glee bu hallere düşecek dizi miydi.ss @OzaN da iyi elem keder yapmış.ss
cuma gününe ötelenen dizi ?????
)))

Orphan Black BBC America'nın, Vikings'de History Channel'ın olacaktı galiba. her neyse benimde tercihim HBO bu zamana kadar izlediğim boş işi çıkmadı.

Orphan Black BBC America'nın, Vikings'de History Channel'ın olacaktı galiba. her neyse benimde tercihim HBO bu zamana kadar izlediğim boş işi çıkmadı.
son zamanlarda AMC de gözüme girdi hiç boşu yok ne izlediysem kalite çıktı

en azından 6 sezon sürdü senin diziler gibi pat bitmedi
XXXX

en azından 6 sezon sürdü senin diziler gibi pat bitmedi
XXXX
ama @OzaN ın yorumu harika olmuş
çaktırmadan diziyi gömmüş resmen

cuma gününe ötelenen dizi ? yani kanal sırf son sezonu diye yayınlamak zorundalarda o yüzden diziye boş yer arıyorlarmış gibi bir hava sezdim

Fox'çu olan benim, daha Brooklyn Nine-Nine bile izlemiyorsun.

Wayward Pines yaza kalacak herhalde.

imam mescit dershane birliğine bakarak yaziyi o .ss

Sanırım Fox'çu ben oluyorum. Güncel izlediğim 4 dizi var.
@OzaN @Forumdash

1- Gracepoint
2- Red Band Society
3- Gotham
4- Brooklyn Nine-Nine

Gotham'ı en son kaç ay önce izledin o sayılmaz.
Diziyi bırakmadım. Unuttum desem inanırmısın?

Kimse bana yeni bölüm çıktığında ileti göndermediğinden birde o zamanlarda dizi sayım fazla olduğundan arada kaynamış. Sonradan fark ettiğimde benden 2-3 bölüm öne geçmiştiniz bende daha ses etmedim.

İlginç, bir yerde sanki bıraktığını söylemiştin.
Şaşırdım aslında çünkü kolay kolay dizi bırakmazdın ve Gotham için de pek olumsuz konuşmuyordun.

İlginç, bir yerde sanki bıraktığını söylemiştin.
Şaşırdım aslında çünkü kolay kolay dizi bırakmazdın ve Gotham için de pek olumsuz konuşmuyordun.
Bilmiyorum belki çok fazla polisiye dizim var yoksa başladığım diziyi kolay kolay bırakmam.
Ama dediğim gibi o ara ben unutmuştum diziyi izlemeyi siz benden 2-3 bölüm öne geçmiştiniz. İnsan bir haber verirdi, Sürgünüm kim ki zaten.

Bilinçli sandık ne bilelim.

Gotham'ı diğer polisiyelerle bir tutmak olmaz, farklı bir dizi. Neyse hatırladığına göre yetişirsin herhalde zaten dizi arıyorsun.