FOX'un 2014-2015 Sezonu Takvimi Belli Oldu!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,376
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1399904645.jpg

Dün bizim de şu konuda duyurduğumuz NBC'nin yeni sezon takviminin ardından bugün de FOX'un yeni sezon takvimi duyuruldu.

Pek çok yarışma programının bulunduğu ve yerel yayınlar nedeniyle NBC'nin aksine 10.00 sonrasında yeni yapımların yayınlanmayacağı yeni sezon yayın akışı şöyle:

Pazartesi

08.00 - 09.00 | Gotham (Yeni Drama)
09.00 - 10.00 | Sleepy Hollow (Drama)

Salı

08.00 - 09.00 | Utopia (Yeni Yarışma)
09.00 - 09.30 | New Girl (Komedi)
09.30 - 10.00 | The Mindy Project (Komedi)

Çarşamba

08.00 - 09.00 | Hell's Kitchen (Yarışma)
09.00 - 10.00 | Red Band Society (Yeni Drama)

Perşembe

08.00 - 09.00 | Bones (Drama)
09.00 - 10.00 | Gracepoint (Mini Dizi)

Cuma

08.00 - 09.00 | Masterchef Junior (Yarışma)
09.00 - 10.00 | Utopia (Yeni Yarışma)

Cumartesi

Futbol

Pazar

07.00 - 07.30 | NFL Maçı
07.30 - 08.00 | Bob's Burgers (Animasyon Komedi)
08.00 - 08.30 | The Simpsons (Animasyon Komedi)
08.30 - 09.00 | Brooklyn Nine-Nine (Komedi)
09.00 - 09.30 | Family Guy (Animasyon Komedi)
09.30 - 10.00 | Mulaney (Yeni Komedi)

(Tüm saatler PM'dir)

Not: Glee ve programda yer almayan diğer diziler sezon arasında yayına girecek.

Biraz ilginç ama genel olarak iyi program yani eldekilerle anca bu kadar. :) Eğer Utopia tutarsa sezonu kurtarır Fox :)

Yeni dizilerle ilgili konularını da güncelleyeceğim yakında.

En çok dikkatimi çeken nokta Brooklyn Nine-Nine Pazar'a ve The Simpsons ile Family Guy'ın arasına alınmış. Yani reytingin bol olsun denmiş. :) Kanalın dizinin arkasında durduğunun ve tutturmak istediğinin işareti. Eski yerine göre çok daha iyi. Altın Küre sonrası normal bir gelişme olarak görülebilir.

Yalnız bir sit-com bir animasyon tutar mı göreceğiz bakalım. :)

Glee, bu sezon berbat hale gelen reytingleri sonrası sonbahardan çıkarılmış. Eğer dizi daha önceden yenilenmemiş olsaydı bence bu sezon hiç yenilemezlerdi. Büyük ihtimal bölüm sayısını 13'e düşürüp kanalın iddiasız olduğu bir yerde, zamanda yayınlanacaktır. :)

Yabancı dizilerin işte bu huyunu seviyorum süreyi kısa tutuyorlar ama o süre içinde hep heyecan hep aksiyon:)
Türk dizilerinde ise bakışmalar bilmemneler zaten dizinin yayın saaatinin yarısı bakışmalarla geçiyor:D150 dk dizimi olur yabancılar 150 dk için 4 bölüm çekiyorlar:D

glee yok :( neyse umarım 20 bölüm izleriz

gotham ı merakla bekliyorum onun dışında foxtan bana hayır yok

UTOPİA başlasın Acun'dan önce de bi göz atayım :X Bu arada [HASHTAG]#Glee[/HASHTAG] için sevindim umarım 13 bölüm olarak biter. Zaten 22 bölüm olunca çoook uzun zaman araklıları veriyor kötü oluyor izlemek. Fox'ta şuan tek bakacağim [HASHTAG]#Gotham[/HASHTAG] olacaktır:X

Bu arada Gotham'ı inanılmaz zor bir yere koymuşlar. The Voice ve TBBT ile yarışacak. Yani iki reyting canavarıyla. Yine de tutacaktır ama büyük patlama yapamayacaktır. O nedenle Fox için çok da doğru değil gibi bu karar. :)

UTOPİA başlasın Acun'dan önce de bi göz atayım :X Bu arada [HASHTAG]#Glee[/HASHTAG] için sevindim umarım 13 bölüm olarak biter. Zaten 22 bölüm olunca çoook uzun zaman araklıları veriyor kötü oluyor izlemek. Fox'ta şuan tek bakacağim [HASHTAG]#Gotham[/HASHTAG] olacaktır:X
Brooklyn Nine-Nine? :(

Bu arada Gotham'ı inanılmaz zor bir yere koymuşlar. The Voice ve TBBT ile yarışacak. Yani iki reyting canavarıyla. Yine de tutacaktır ama büyük patlama yapamayacaktır. O nedenle Fox için çok da doğru değil gibi bu karar. :)

Brooklyn Nine-Nine? :(
Daha bakmadiğim için ona gelmedim:X Saydıklarım gelecek proje oldugundan:X 2 haftaya diziler bitiyor bakarım ona da:X