FOX'tan Yeni Gündüz Kuşağı Programı!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,556
Puanı
1,061
images

FOX yeni sezonda yeni bir gündüz programını izleyici karşısına çıkarmaya hazırlanıyor.

Show Haber sunucusu Ece Üner'in reality show sunmak için Kanal D'yle anlaştığı haberlerinin gündeme gelmesinin ardından bir hamle de FOX'tan geldi. 2008'den beri CNN Türk'te görev yapan Fulya Öztürk, yeni sezonda FOX'ta yayınlanacak bir prtogramın sunuculuğunu üstlenecek. Böylece Müge Anlı, Serap Paköz ve Didem Arslan Yılmaz'ın yanına iki yeni rakip daha eklenecek.

Programın detayları ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

Uçankuş

Ece Üner'in FOX'la adı geçen program da bu sanırım. Umarım farklı ve izlenebilir bir şey olur.

Evlilik programlarının kalktığı sezon da tüm kanallar böyle programlara başlamıştı ama anca 2-3 tanesi ayakta kalabilmişti niye inatla aynı yollardan tekrar geçiliyor. :A

Bi Fox eksikti zaten zamanında tüm kanallarda evlilik programı yaparak suyunu çıkardılar şimdi sıra Müge Anlı'nın formatına geldi anlaşılan ..

• Beğendim
Reactions: Doğan
Umarım iş yapar. İzlemesi zevkli oluyor
Böyle demek biraz enteresan ama öyle 🙄

Kadir yayından kaldırıldı diyorlar doğru mu?
Onun yerine mi gelecek acaba? Tutmaz bence bu

Evlilik prıgramları yayından kaldırıldığı için Tinderda koca arıyan, eş arayan insanlar ortaya çıktı eskiden ne güzel biraz takıl sonra ayrıldı tinderin amacı :(
------

@Emre Ozansoy @xemrexxx ne büyük acılar yaşıyorum

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Önceden evlilik programları yarış halindeydi, sonra yerini yemek programları aldı, şimdi de bu tür programlar yarış ediyor. Kanallar ne kadar özgün(!) hareket ediyorlar çok şaşırtıcı.
Bide moda yarışma programları vardı.N modaysa ona uyuyorlar
------

Bi Fox eksikti zaten zamanında tüm kanallarda evlilik programı yaparak suyunu çıkardılar şimdi sıra Müge Anlı'nın formatına geldi anlaşılan ..
Abla FOX'ta eskiden Serap Ezgü'nün programı vardı.ATV'den Fox'a geçti.2014'te Negahan Alçı vardı Kanal D'de oda gene FOX'a geçti.Yani eskiden beri Müge Anlı'nın formatını deniyoırlar.

• Beğendim
Reactions: Zeyno
Bide moda yarışma programları vardı.N modaysa ona uyuyorlar
------

Abla FOX'ta eskiden Serap Ezgü'nün programı vardı.ATV'den Fox'a geçti.2014'te Negahan Alçı vardı Kanal D'de oda gene FOX'a geçti.Yani eskiden beri Müge Anlı'nın formatını deniyoırlar.
Evet haklısın Yasemin Bozkurt vardı aslında ilk onunla başladı herşey sonra Serap Paköz ve İnci Ertuğrul başladı Müge epey sonradan geldi ama sağlam yere sahip oldu ..

• Beğendim
Evet haklısın Yasemin Bozkurt vardı aslında ilk onunla başladı herşey sonra Serap Paköz ve İnci Ertuğrul başladı Müge epey sonradan geldi ama sağlam yere sahip oldu ..
Aynen abla.Bide Starda 2009'da Suç ve Ceza vardı oda reyting yüzünden kalktı.Müge Anlı'nın aynısıydı.Yasemin Bozkurt ,İnci Ertuğrul bi geldiler bi gittiler gene geldiler gene gittiler.Bi tek eskilerden Serap Ezgü kaldı.Yasemin Bozkurt kayıp ve Kadına şiddete hayır program formatıydı.Müge Anlı cinayet.Yasemin Bozkurt cinayet değildi harelde.Bide atv'de Ayşenur Yazıcı'yla Yalnız Değilsin,Show'da Sen olsaydın vardı Şenay Gürler sunardı.Star'da Gülgün Feyman'la Gerçek Hayatlat vardı

• İlginç
Aynen abla.Bide Starda 2009'da Suç ve Ceza vardı oda reyting yüzünden kalktı.Müge Anlı'nın aynısıydı.Yasemin Bozkurt ,İnci Ertuğrul bi geldiler bi gittiler gene geldiler gene gittiler.Bi tek eskilerden Serap Ezgü kaldı.Yasemin Bozkurt kayıp ve Kadına şiddete hayır program formatıydı.Müge Anlı cinayet.Yasemin Bozkurt cinayet değildi harelde.Bide atv'de Ayşenur Yazıcı'yla Yalnız Değilsin,Show'da Sen olsaydın vardı Şenay Gürler sunardı.Star'da Gülgün Feyman'la Gerçek Hayatlat vardı
Sende de süper zeka var ablam sen kaç yaşındasın ya bu kadar bilgiye sahipsin eskilerden 🙂

• Beğendim
Sende de süper zeka var ablam sen kaç yaşındasın ya bu kadar bilgiye sahipsin eskilerden 🙂
Abla eskiden beri tv yayın akışına bakardım.Ara sıra programlara bakardım.Hangiprogram hangi dizi kanladan kanala geçti hepsi aklımda sağol abla.Ben 32 yim abla.Sen kaç yaşındasın ? :A

• Harika