FOX'tan Yeni Bir Dizi Doktorlar Dizisi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Vahide Gördüm, yeni sezonda Amerika'nın sevilen hastane dizisi Private Practice'in yerli versiyonunda bir doktoru canlandıracak.

GÖRDÜM, İYİLEŞTİĞİNİ AÇIKLADI
Bir İstanbul Masalı'nda hizmetçiyi, Annem'de çileli bir anneyi, Adını Feriha Koydum'da ise bir kapıcı karısını oynayan Vahide Gördüm, yeni dizisinde doktor oluyor! Bir süredir meme kanseri tedavisi gören ve geçtiğimiz günlerde artık iyileştiğini açıklayan Gördüm, setlere dönmek için kolları sıvadı. Ünlü oyuncu, Private Practice adlı hastane dizisinin yerli versiyonun da bir doktoru canlandıracak.

YETKİN DİKİNCİLER DE OYNUYOR
Desperate Housewieves' tan uyarladığı Umutsuz Ev Kadınları'yla büyük başarı yakalayan Med Yapım'ın patronu Fatih Aksoy'un yapımcılığını üstlendiği dizide Vahide Gördüm'e Yetkin Dikinciler eşlik edecek. Dikinciler Gördüm' ün canlandırdığı doktorun âşık olduğu doktoru canlandıracak. Barış Kılıç, Nazan Kesal ve Yıldız Kültür'ün de rol alacağı dizi yeni sezon başında Fox TV' de ekrana gelecek.

Keşke Fox'ta değilde Kanal D yada Star TV'de olsaydı ama inşallah tutan bir dizi olur

Dizinin yolu açik olsun..

Bende bu diziyi bekliyordum, inşallah izliyeceğim.

suan gordugum kadarıyla vahide gordum haricinde pek reyting getiricek oyuncular yok.hepsi basarılı oyuncular ama malesef reyting getiricek oyuncu degiller . bana tutmicak gibi geliyor ama umarım sasırtır

bu diziyi izlemeyi düşünüyorum

Vahide gördüm , Barış Kılıç, Nazan Kesal ve Yıldız Kültür varsa tutar. Oyuncular süper

Hayirli olsun eger oyuncu kadrosu güclü olursa basarili olabilir tabi gün secimide cok önemli

vahide gördüm için ilk bölümüne elbette bakıcam fakat kadro hiç iç açıcı değil.. daha önce farklı bir kadro vardı.. o bile bundan kat kat daha gzeldi..

izlenir fox da tutma ihtimali yüksek 10-15 share arası yeter