Fox'tan Yeni Bir Dizi: "Dedemin Dolabı"

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,408
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Fox'ta bu yaz başlayacak yeni dizilerden biri de "Dedemin Dolabı"

Haziran ayında ekrana gelecek dizinin oyuncu kadrosunda şu isimler var:
Serdar Özer, Ayçin Tuyun, Lemi Filozof, Mehmet Usta, Melis Kara, Arda Karıştıranlıoğulları, Aslı Omağ, Fulden Akyürek, Berna Koraltürk, Evren Duyal, Batuhan Ergün, Asena Keskinci, Ebubekir Öztürk, Salahsun Hekimoğlu ve Zekeriya Karakuş. Dizinin konusu ise şöyle:
Oğlu Okyanus (10) ve kızı Çiçek (8) ile yaşayan antikacı İlyas, onlara genç yaşta ölen karısının yokluğunu hissettirmemeye çalışmaktadır.
Okyanus, içine kapanık bir çocuktur, Çiçek ise hayalci bir kız. Ve bir gün hayatlarına giren sihirli bir dolap her şeyi değiştirir

Bez bebek oranları cocuk dizisi yaptırmış tekrar Foxa bence yazın 1. Bile olur

Çocuk dizisi olduğu için yayınlandığı günde rahatça ilk 5'de yer alır.
oyuncu kadrosu çok güzel

Bu yeni dizide, bez bebeğin oyuncuları da var

Haziran ayında ekrana gelecek dizinin oyuncu kadrosunda şu isimler var:
Serdar Özer, Ayçin Tuyun, Lemi Filozof, Mehmet Usta, Melis Kara, Arda Karıştıranlıoğulları, Aslı Omağ, Fulden Akyürek, Berna Koraltürk, Evren Duyal, Batuhan Ergün, Asena Keskinci, Ebubekir Öztürk, Salahsun Hekimoğlu ve Zekeriya Karakuş.

Oyuncu kadrosuna baktığımızda bazıları çok iyi bazıları ise yanlarında sönük kalmış. Umarım bol başarılı olur ve hiç ilk 5'den düşmez. FOX'da olduğu için izleyeceğim her ne olursa , başarılar FOX

FOX bence daha büyük prodüksyonlara imza atmali.. Yine de basarilar dilerim..

FOX giderek gelişiyor. Bu dizi en azından %4,00 alır..

The Harem ve
Private Practice'in yerli versiyonu da tutacak gibi

Varmısınyokmusun temmuz ayında yeniden canlı yayınla ekranlarda olacak, o da iyi gider gibi

Bakalım kamuflaj ne yapacak

bu yaz yine hep FOX'dayım

foxu kutluyorum bez bebek 2 doğru adım. yeni reyting sisteminde yada sbt de kesin birinci ama bezbebek kalitesinde olacaksa

Foxda yeni başlayan dizilerden sadece doktor dizisini izleyeceğim. Hangi gün olursa izlerim. Severim ben doktor dizilerini

Foxda yeni başlayan dizilerden sadece doktor dizisini izleyeceğim. Hangi gün olursa izlerim. Severim ben doktor dizilerini

Bende merak ediyorum onu Perşembe olur inşallah. Ama daha dizi ile ilgili haber felan çıkmadı yazın mı başlıyacak yoksa Eylül Ekim gibi mi?

bende merak ediyorum onu perşembe olur inşallah. Ama daha dizi ile ilgili haber felan çıkmadı yazın mı başlıyacak yoksa eylül ekim gibi mi?

ben biliyorum eylül de başlayacak sanirim.
Ama umarim çok yakinda başlar, çünkü çok merak ediyorum ve o dizide kesin bol reytingli olacaktir