FOX'tan Yeni Bir Dizi Daha Geliyor!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,316
Puanı
1,060

Türkiye'nin önde gelen kanallarından biri olan FOX, gelecek yıl yepyeni bir diziyi daha izleyicilerle buluşturacak.

Yeni yılda yayına girmesi plannlanan ve kod adı "Ahmet Diye Biri" olan dizinin yapımcılığını Süreç Film üstlenecek. Bir Hollywood filminden esinlenecek olan yapım, hafızasını kaybeden bir adamı konu alacak. Bugünün Saraylısı dizisiyle dikkat çeken ve bu aralar Deliha ile de izleyici karşısına çıkan, aynı zamanda rol arkadaşı Gupse Özay ile yaşadığı sürpriz aşk ile de gündemde olan Barış Arduç, dizinin başrolünde yer alacak. Dizinin kadın oyuncu arayışları ise sürüyor.

Ahmet Diye Biri, yakında FOX'ta başlıyor!

Son düzenleme:
Dizinin ismini beğenmedim ben. Tutacağını sanmıyorum şahsen..

Dizinin ismi çok saçma. Bende beğenmedim.

Bakalım nasıl bir iş olacak. Pek şansı yok gibi.

Barış Arduç Deliha'da gayet iyiydi. İsmi değişirse iyi olur.

Dizinin adı çok kötü. Umarım değiştirlir.

Baş role bakarsak dizi, gençlik dizisi olacak gibi yine. Ama Barış Arduç bu yükü kaldırabilir mi emin değilim gerçi Serkan Çayoğlu kaldırdıysa o da kaldırır herhalde.

İsim değişecekmiş zaten, kod adı olarak "Ahmet Diye Biri"ni kullanıyorlarmış.

Barış Arduç'un oyunculuğu nasıl bilmiyorum ama Dada Dandinista'ya konuk olduğunda bana fazla havalı gelmişti, kadın oyuncu kim olacak onu merak ediyorum ama.

Baş role bakarsak dizi, gençlik dizisi olacak gibi yine. Ama Barış Arduç bu yükü kaldırabilir mi emin değilim gerçi Serkan Çayoğlu kaldırdıysa o da kaldırır herhalde.
Hafızasını kaybeden bir adamı anlatacakmış, çok da gençlik dizisi olacağa benzemiyor...

Kadro hiç önemli değil. Senaryo iyiyse ve iyi işleniyorsa tutar. İsmi de önemli değil ama zaten değişir bence.