FOX'tan Yaz Sezonuna İddialı Yarışma Programı: 'Şef Akademi'

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,582
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
1620339817126.png

FOX'tan yemek yarışması programı!

Yapımcılığını Provizyon Medya'nın üstlendiği, sunuculuğunu Öykü Serter'in yapacağı, jüri koltuğunda Ayhan Sicimoğlu, Hazer Amani ve Arda Türkmen'in oturacağı yeni yarışma programı izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor.

Şef Akdemi, yakında FOX'ta başlıyor!

The Taste tutmamışken yeniden yemek yarışması denemek niye. :A Jüri ondan daha iyi olmuş ama yine tutmayacak özellikle Masterchef yazın başlarsa.

Aynen katılıyorum bu arada Ayhan Sicimoğlunu ben severim de genel kitle sever mi emin değilim. 😁
Ayhan Sicimoğlu yerine Memet Özer yada kadın bir jüri üye bulunabilirdi bence. :A Kendisini çünkü seyahat programlarından tanıyoruz, yemek yarışmasında nasıl olacak bilemedim.

• Beğendim
Reactions: Gizmen
Ayhan Sicimoğlu ve Arda Türkmen harika seçimler olmuş. Hazer Amani bana çok samimiyetsiz ve antipatik geliyor. Kendisinden daha iyi bir isimle anlaşabilirlerdi.

Daha önce MasterChef'e rakip olarak " The Taste" ve "Chefs Arena" yı denediler ve başarısız oldular. Survivor biter bitmez MasterChef başlayacak, o yüzden bu programın da pek izleneceğini sanmıyorum. MasterChef karşısında anca nal toplar :A

Sunucu ve şefler çok iyi seçilmiş de o kadar dizi varken bir de buna ne gerek vardı. Tutma ihtimali çok az.

Kadro güzel, inşallah tutar,
masterchef de temmuz ortası-sonu gibi başlar, bakalım neler olacak...

Öykü Serter, Hazer Amani ve Arda Türkmen ile güzel bir ekip kurulmuş.

Umarım tutar, ekranlarda bu formatları görmek güzel oluyor. Masterchef'in de havası söner belki. :A

jüri üyeleri bence çok iddialı. izleyebilirim.
Tam Gurme sayılmaz kendisi seyyah sayılır.
The Taste tutmamışken yeniden yemek yarışması denemek niye. :A Jüri ondan daha iyi olmuş ama yine tutmayacak özellikle Masterchef yazın başlarsa.
Ayhan Sicimoğlu ve Arda Türkmen harika seçimler olmuş. Hazer Amani bana çok samimiyetsiz ve antipatik geliyor. Kendisinden daha iyi bir isimle anlaşabilirlerdi.
Masterchefe rakip geliyor desenize :F
Kadro güzel, inşallah tutar,
masterchef de temmuz ortası-sonu gibi başlar, bakalım neler olacak...
Masumiyet bunun için mi bitiyor olmasın 😱 Masumiyet'in yarı reytingini bile alamaz😱
Sunucu ve şefler çok iyi seçilmiş de o kadar dizi varken bir de buna ne gerek vardı. Tutma ihtimali çok az.
Kadro ve sunucu seçimi çok iyi olmuş, ilgi görür mü orasını bilemem tabi.
Daha önce MasterChef'e rakip olarak " The Taste" ve "Chefs Arena" yı denediler ve başarısız oldular. Survivor biter bitmez MasterChef başlayacak, o yüzden bu programın da pek izleneceğini sanmıyorum. MasterChef karşısında anca nal toplar :A

@The_Erinch