FOX'tan Sürpriz Tanıtım: "Hayatta Ne Varsa FOX'ta O Var!"

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
72,736
Reaksiyon puanı
57,871
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
2214662-1566980884435-c02ec94f28a72.jpg

Ekranların sevilen kanalı FOX'tan sürpriz tanıtım!

Yasak Elma, Bir Peri Masalı, Mahkum, İyilik ve Tozluyaka dizilerini izleyici ile buluşturan, yakında Darmaduman dizisini ekrana getirmeye hazırlanan kanal, "Hayatta ne varsa FOX'ta o var!" sloganı ile sürpriz bir tanıtım videosu yayınladı.
 
  • Güldürdün
  • Olmamış
Reactions: xemrexxx and Ahmed
Bu yüzden atv'ye saygı duyuyorum her yıl en azından doğru düzgün bir şekilde tam anlamıyla bir tanıtım için uğraşıyorlar diğerleri gibi es geçmiyorlar.
 
Sezon tanıtımı yapılmayacağını biliyorduk ama yine de yıllardır çıtayı yükselten tanıtımlardan sonra böyle bir şey göreceğimize hiç görmeseydik daha iyiydi.ss

Bu arada Darmaduman'ın ilk görüntüleri de böylece ortaya çıkmış oldu. Bu kadar kısa şeyden yorum yapmak zor ama ilgi çekici görünüyor.

 
Mehmet İçağasıoğlu'nun son birkaç gündür Instagram'da yaptığı paylaşımlardan bir şey geleceğini tahmin etmiştim ama böyle bir tanıtım sürpriz oldu. Metin iyi hazırlanmış, ama kullanılan kesitleri beğenmedim. Daha iyisi olabilirmiş.

Bu arada Darmaduman tanıtımda İyilik ile Tozluyaka'nın arasına konulmuş. Twitter'da dolaşan "yapım şirketi cuma gününü istiyor" iddiaları yalan çıktı, Cumartesi günü yayınlanacak büyük ihtimalle.
 
En az Kanal D'nin ki kadar berbat olmuş, tek iyi yanı Darmaduman'dan gördüğümüz görseller.
 
FOX'un son yıllardaki en iddiasız sezonu olabilir :( Onlar da bunu anlamış olacak ki tanıtım falan yapmaya özenmemişler.
 
Ocak'ta asıl tanıtım, bekleyin. Darmaduman ilk görüntüler harika. :bhr: