Fox'tan Iddiali Bir Dizi Geliyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
Fox TV'de <LINKZ id=linkz20>yakında</LINKZ> "Hayatın Çorbası" adlı yeni<LINKZ id=linkz12></LINKZ> bir <LINKZ id=linkz11>dizi</LINKZ> ekrana gelecek.

“Yeditepe İstanbul", "Sultan Makamı" ve "Gözyaşı Çetesi" gibi son yıllarda TV ekranlarının çok <LINKZ id=linkz7>ses</LINKZ> getiren ve derin cümleleriyle <LINKZ id=linkz5>seyirciyi</LINKZ> sarsan dizilerini kaleme alan Ali Ulvi Hünkar, Şükrü Avşar'ın sahibi olduğu Avşar <LINKZ id=linkz3>Film</LINKZ> için <LINKZ id=linkz1>yeni</LINKZ> bir <LINKZ id=linkz0>proje</LINKZ> yazıyor.

Dizinin adı şimdilik "Hayatın Çorbası". Dizide bir çorbacı dükkanının sahibi ve onun yaşadıkları ekrana taşınacak. Dizisinin Oyuncu kadrosu için de calismalar sürüyor.

İnsan ilişkilerinin sorgulanacağı dizide çorbacı dükkanının sahibini canlandıracak başrol Oyuncusu henüz belli olmadı.

Bakalım nasıl oyuncular tercih edecekler. Fox, gelecek sezon tüm günlerini doldurmaya kararlı anlaşılan

Dizinin adında Hayır yok siz iddialı diyorsunuz

Pek tutacağını zannetmem ama Deniz yıldızına tutmaz demiştim şimdi Deniz yıldızını kaçırmadan izliyorum

Bu dizinin tutacağını sanmıyorum. 3-4 (Daha fazla olabilir.) yapım koyuyor ortaya. Şimdilik bu yapmılardan en fazla 2'sinin tutacağını düşünmekteyim.

Yer Gök Aşk ve Lale Devri Avşar Film'in dizileri ve şu an en çok izlenen dizilerden...

Avsar Film Herseye Ragmen'i de tutturamamisti, bakalim bu dizi nasil reytingler alacak

Her Şeye Rağmen yeniden başlayacak Temmuz'da... Sezon finaliyle iyi reyting almıştı.

Bu dizi ise pek tutmaz gibi geliyor.

Evet yeniden baslayacak ama reytingleri kötüydü 1.bölümü ve sezon finali haric ..

Sezon finalinde her iki grupta da 15-20 sıra yükselmesi, reytingini de 2 katına çıkarması yapımcısına umut verdi. ATV'Ye mesaj yağmuru olmuş.

Reytingleri iyiydi ama cuma PT2'ye alınınca gittikçe düştü. Galiba PT-1'de başlayacakmış Temmuz gibi.

Bence pazartesi pt1'de baslasin yeniden ..

Üstte yazmışlar dizinin adında hayır yok bir kere Hayatın Çorbası bu ne la...Yok Mercimek Çorbası olsaydı dizinin adı...