FOX'tan Bir Yemek Programı Daha

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ahmed

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
16,542
Puanı
1,060
118257.660x280.jpg

Yemekteyiz Anadolu programının final yapmasından sonra FOX'ta hafta içi yayınlanacak bir yemek programı daha başlıyor.Programın adı ise "Yemek Aşkına" olacak . Bu programdan başka kanalın hafta sonu sabahları "Lezzet Sanatı" adlı yemek programı da yayınlanıyor.
Yeni programda dünya mutfağından farklı lezzetleri lokal malzemeler kullanarak, içinde yaşadığı çok kültürlü dünyanın en güzel tatlarını kendi yaratıcı dokunuşuyla sunan Gabriele Sponza, izleyicilere faydalı ipuçları vererek hızlı, sağlıklı, pratik yemekleri en hızlı şekilde yapmalarına yardım edecek.

Yemek Aşkına bugünden itibaren hafta için her gün 13.30'ta FOX'ta

Yemek sanati ile aynı formatta :X Geceleri tekrarı olursa izlerim. Star TV'deki Mucize Lezzetler'de süper :X

Tutmaz gine yanlış hamle Fox'dan

Evet Mucize Lezzetler çok güzel denk gelirsem bakıyorum bende Ntv'deki tekrarmı değişikmi ?
Star önce veriyor sanırım(b) Cumartesi görmüştüm fragmanı ama izleyememiştm.Dünde denk geldim NTV'de izlediğim fragmandaki yemeği yapıyordu:X

Bu programda 24 Kitchen'da yayınlanıyordu. Lezzet Sanatı her hafta yükseliyor iyi gidebilir bu da. :)

Bu alana bir cevap yazın...