FOX'tan Bir Diziye Daha Onay

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,586
Puanı
1,060
Geçtiğimiz günlerde Kördüğüm dizisinin 2.sezonu için onay veren Fox TV bir dizisi için daha yeni sezon onayı verdi.

Başrollerinde Ezgi Asaroğlu,Ceren Moray ve Keremcem gibi isimlerin yer aldığı O Hayat Benim'in 4.sezonu için anlaşma sağlandı. Pastel Film'in başarılı dizisi ailesi bildiği insanlar tarafından hayatı çalınan Bahar ve onun değişen hayatını anlatıyor. Dizi geçtiğimiz aylarda Kanal 5 (Bulgaristan), MTG (Rusya) , Puls TV (Polonya) ,Kanal D (Romanya) ve Telemundo (ABD)'da yayına başlamıştı.
that-is-my-life-300x277.png

@destere @Çiğdem- @sokak sanati @mrt-06 @Harunnn60 @Forumdash @cookies @vadikızı

Son düzenleme:
Bitmesini isterdim de her zaman diyorum FOX tutan bir işin tadını kaçırana kadar devam ettiriyor. O nedenle şaşırmamak lazım.

Bu dizi endonezyadada yayinlaniyor,ezgi asaroglunun instagramini endonezyali fanlar basti

Reytingler iyi gidiyor; ama dizi çoktan 80 bölümü devirdi, denk geldiğim kadarıyla eski senaryodan da pek eser kalmadı. Bir yapımcı da dizisini zirvedeyken bıraksa olmaz sanki.

Geçtiğimiz günlerde Kördüğüm dizisinin 2.sezonu için onay veren Fox TV bir dizisi için daha yeni sezon onayı verdi.

Başrollerinde Ezgi Asaroğlu,Ceren Moray ve Keremcem gibi isimlerin yer aldığı O Hayat Benim'in 4.sezonu için anlaşma sağlandı. Pastel Film'in başarılı dizisi ailesi bildiği insanlar tarafından hayatı çalınan Bahar ve onun değişen hayatını anlatıyor. Dizi geçtiğimiz aylarda Kanal 5 (Bulgaristan), MTG (Rusya) , Puls TV (Polonya) ,Kanal D (Romanya) ve Telemundo (ABD)'da yayına başlamıştı.
Ekli dosyayı görüntüle 49692

@destere @Çiğdem- @sokak sanati @mrt-06 @Harunnn60 @Forumdash @cookies @vadikızı

fox efsunun etinden sütünden yumurtasından sonuna kadar faydalanıp kızı safinaza çevirecek sonra vazgeçecektir :) bu arada seyircilerin çoğu terkedip kaçtı bırakmayanlarda kangren olsun artık kendi bilecekleri iş :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,646
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy