FOX'tan 9 Yeni Dizi Geliyor!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,628
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
FOXLogo-850x446.webp

FOX'tan 9 yeni dizi geliyor!

Yasak Elma, Bir Peri Masalı, Mahkum, İyilik ve Tozluyaka dizilerini izleyici ile buluşturan, yakında Darmaduman dizisini ekrana getirmeye hazırlanan ve Benim Adım Farah, Devlerin Aşkı ile 9 Oğuz dizilerinin hazırlık çalışmalarını sürdüren FOX, yeni dizi siparişleri verdi.

Bu diziler arasında Medyapım'ın 'Öteki Kadın' ve 'Külkedisi', MF Yapım'ın 'Gülcemal' ve 'Taçsız Prenses', Tims&B Productiobs imzalı 'İçimdeki Yabancı' dizileri ile NTC Medya'nın toprak temalı yeni bir dizisi yer alıyor.

Tims&B Productions'un kanal için hazırladığı çoklu kişilik bozukluğunu anlatan dizi için ise Burak Deniz ile Hande Erçel'in adı geçiyor.

Bu yeni dizilerin yeni sıra geçtiğimiz gün Pastel Film ile anlaşan Alperen Duymaz'ın yeni dizisi 'Erkeğe Güven Olmaz' ise FOX'ta izleyici ile buluşacak.

Kaynak: Birsen Altuntaş

Son düzenleme:
9 yeni dizi mi? 😱 Korkunç bir rakam. Bu sezon daha çok fiyaskoya imza atacak demek ki kanal.

Burak ile Hande yeniden partner olmasın parlağa yazık. :( @xemrexxx

2-3 tane büyük bütçeli ve sağlam dizi yapmak yerine 9 tane dizi yapmak nedir?
Böyle olunca da 4-5 bölüme biten bir sürü dizi oluyor, emeklere yazık. Çok yanlış strateji.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Yasak Elma dışındaki tüm dizileri o kadar kötü gidiyor ki böyle bir hamlenin gelmesini bekliyordum. Tilki reis yine şovunu yapmış der miyiz deriz. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam