FOX'tan 4 Dizisine Birden Yeni Sezon Onayı

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
40,339
Puanı
1,060

ABD- Fox dün akşam 2014-2015 yayın dönemi için dört dizisine birden yeni sezon onaylarını verdi.

Eleştirmenler tarafından beğenilen ve 3.sezonunu geride bırakan New Girls 4.sezon onayını,The Mindy Project ise 3.sezon onaylarini aldılar. Fox'un bir başka komedi dizisi olan ve bu sezon ekranlara gelen Golden Globe ödüllü Brooklyn Nine-Nine 2.sezonuyla ekranlardaki yerini alacak.

Fox'un psikolojik gerilim dizisi olan ve sinema oyuncusu Kevin Bacon'u beyazcama taşiyan dizi The Following 3.sezon onayını kapti.

The Following iptal edilir diye umudum gittikçe çökmüştü ama kurtardı adamlar @sokak sanati

Güzel haber. Ben Brooklyn Nine-Nine'ın yenileneceğinden emindim ama bazı yabancı kaynaklar reytinglerin yetersizliğinden durumunun kritik olduğunu yazıyordu. Erkenden ikinci sezonun resmileşmesi iyi oldu.

New Girl ve Mindy Project'in de yenilenmesi güzel. Her ne kadar Mindy Project'i hiç izlemesem de.

Following beni ilgilendirmiyor sevenlerine hayırlı olsun.

Following haricinde kilerle ilgilenmiyorum ama Following candır en sevdiğim dizim.
Teşekkürler Fox'um.

izlediğim hiçbir dizi yokmuş bu kanalda

onay almasaymışda olurmuş

Helal olsun onlarda arkalarında duruyormuş dizilerinin.

Kağıt üstünde olmasa da almıştır o da geçen haftaki reytinglerden sonra.

bizdede keşke kanallar bir yıl önceden belirlese sezon onayı verse ?

bizimkiler günübirlik yaşıyor planlı proğramlı iş yok

Bizimkilerin çekimleri de öyle

evet

onlar diziyi hazırlıyor bitiriyor isterse 5 ay önce dizi bitmiş olsun günü gelmeden yayına geçmiyorlar

bizdekiler o kadar güncel gidiyorki haber bültenleri gibi gönderme yapıyorlar... birbirlerinin bölümlerine laf atıyorlar.. hatta bazen yağmur çamurdan dizi erteleniyor yetişmiyor nefes nefese son anda yetiştirenmi dersin yetiştiremeyince arayı saçma sapan bakışmalarla dolduranmı dersin her çeşit boncuk var
)