Fox'tan 3 Dizisine Birden Yeni Sezon Onayı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Amerika'nın önde gelen ulusal kanallarından biri olan Fox, üç tane dizisiyle bir yıl daha yola devam dedi.

Bu yılın en çok konuşulan dizilerinden olan ve Batman'den önce Gotham şehrinin durumunu anlatan Gotham, aldığı yüksek reytingler sonucunda beklendiği gibi ikinci sezon onayını aldı.

Bu sezon Pazar gününe taşınan ve iyi reytingler almayı sürdüren Altın Küre ödüllü komedi dizisi Brooklyn Nine-Nine da yeni sezon onayını aldı ve üçüncü sezonu garantiledi.

Üç dizi arasında en ilginci ise Empire oldu. Dizi muhteşem reytingleriyle henüz ikinci bölüm sonrasından yeni sezon onayı almayı başardı.

Böylece bu yıl reyting anlamında zor bir yıl geçiren Fox, en güçlü kozlarından olan üç dizisini yenilemiş oldu...

Fox, Fox, Fox izliyoruz.

Zaten beklenen şeylerdi ama sevindirdi yine de özellikle Brooklyn Nine-Nine için bu kadar erken gelen onay.

O değilde konuya ziaretçi akını oalcak mı bakalım.
Geçenkinde iyi tutturmuştun.

Beklenen şeylerdi, tebrikler 3 diziye de.

Gotham ve Brooklyn Nine-Nine mutlu etti.

Red Band Society için bir şey çıkmadı.
@OzaN

Son düzenleme:
Bu üçünden sadece Empire'ı izlemiyorum diğerlerine sevindim.

gotham ve empire için sevindim hele gotham zaten sezon onayı almasaydı olay olurdu

nine nine izlemiyorum onay almasada olurmuş

Fox, Fox, Fox izliyoruz.

Zaten beklenen şeylerdi ama sevindirdi yine de özellikle Brooklyn Nine-Nine için bu kadar erken gelen onay.
haluk sen misin

neyse empirea ve cookie ye daha nice sezon onayları diliyorum
gotham bitse de olur seneye

@OzaN sleepy hollow ne oldu 3.sezon onayını alamıcakmı 😱😱😱😱😱