FOX'ta Bu Yaz! | Tanıtım Fragmanı

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,577
Puanı
1,060
FCFNjfBIB968MbBA7NnVnfRO.jpg

FOX'ta bu yaz haftanın her günü yeni bir heyecan var!
4 dizi ve 3 yarışma programıyla FOX, bu yaz çok yeni, çok renkli!

Babam Sınıfta Kaldı

Bu baba kızı çok seveceksiniz! Başrollerini Cem Davran, Melis Tüzüngüç, Defne Samyeli, Mesut Yar ve Halit Akçatepe'nin paylaştığı dizi 7 Temmuz Pazar 19.45'de FOX'ta!

Sana Bir Sır Vereceğim

Şimdiye kadar izlediğiniz dizilerden çok farklı! Murat Han, Esra Ronabar, Ekin Koç, Demet Özdemir ve Burak Can'ın başrollerini paylaştığı dizi 5 Temmuz Cuma 20.30'da FOX'ta!

Bir Aşk Hikayesi

Sosyal medyanın sevilen dizisi yaz aylarında da devam ediyor! Seçkin Özdemir, Damla Sönmez, Yamaç Telli, Elçin Sangu ve Zuhal Olcay'ın başrollerinde yer aldığı dizi Her Salı 21.00'de FOX'ta!

Kahireli Palas

Entrikalarla dolu bir apartman! Oyuncu kadrosunda Buket Orhan, Feyzan Soykan, Anıl İlter, Melda Mutlu, Gaye Çankaya ve Fatoş Kabasakal'ın yer aldığı dizi Hafta İçi Her Akşam 19.15'de FOX'ta!

Biri Bizi Durdursun

Dünyada yüzlerce insan yarıştı şimdi sıra bizde! Ertem Şener'in sunuculuğunu yapacağı yarışma programında 2 takım büyük ödül için yarışacak. Biri Bizi Durdursun Pazartesi 20.30'da FOX'ta!

Fear Factor Aksiyon

Türkiye'nin en cesur çifti kim olacak? Asuman Krause'nin sunumuyla aksiyon dolu etaplar, heyecan dolu anlar. Fear Factor Aksiyon Her Perşembe 21.30'da FOX'ta!

Gençlik Reality Show

"Gençliğin yeni idolü ben olurum, Türkiye beni konuşur" diyorsanız bu yarışma sizin için! Gençlik Reality Show çok yakında FOX'ta!

Moderatörün son düzenlenenleri:
Güzel olmuş tanıtım ama FOX başta 7 günü sayıyor ama Çarşamba ve Cumartesi bi şey yok. :D

Bu arada Kahireli Palas da bitmeli, çok kalitesiz bir dizi. Hayatımda gördüğüm en kötü oyuncuları barındıran dizi diyebilirim.

Güzel olmuş tanıtım ama FOX başta 7 günü sayıyor ama Çarşamba ve Cumartesi bi şey yok. :D

Bu arada Kahireli Palas da bitmeli, çok kalitesiz bir dizi. Hayatımda gördüğüm en kötü oyuncuları barındıran dizi diyebilirim.

bnde oyuncularin facesi ekli.cogunun ilk projesi :) @RevaN

Cumartesi FOX karar değiştirmezse Arayıcının Efsanesi dizisinin 2.sezonu yayınlanır büyük ihtimal.

Güzel bir tanıtım olmuş ama elle tutulacak bir yapımları yok maalesef...

Deniz Yıldızının ilk 2 sezonki tekrarlarını verseydiler keşke, hem bu diziden daha iyi reytingler alırdı. :D

Haluk : Fox Türkiye yazın en iyi kanalı olacak.
(Ruhunu yaşatayım dedim.)

Bence de iyi bir tanıtım olmuş.