FOXPlay Açıldı!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,570
Puanı
1,061
65262

FOX'un uzun süredir merakla beklenen yeni dijital platformu FOXPlay açıldı.

1 Mart'tan itibaren '4N1K: Yeni Başlangıçlar' ile ilk orijinal dizisini izleyicilerle buluşturmaya hazırlanan platformu portföyünde şimdilik FOX'un yayına devam eden veya sona eren dizi ve programları, başta 'Hadi Be Oğlum', 'Yol Ayrımı', '4N1K' olmak üzere birkaç sinema ve TV filmi yer alıyor.

FOXPlay'e şuradan ulaşabilirsiniz.

Sitenin bitikliğinden gözüm kanadı. FOXLife, FX, FOXCrime, National Geographic gibi yabancı dizi ve belgesel bakımından Türkiye'nin önde gelenleriyle aynı medya grubundasın ama bunları koymuyorsun. Kadın'ı, Bizim Hikaye'yi vs. izlemek isteyen FOX'un kendi sitesinden de izler zaten. Sadece 4N1K'yla değirmen dönmez. Belki sonradan biraz düzelir ama Netflix, BluTV ve Puhu'nun yanında esamesinin okunacağını sanmıyorum.

Bende az önce baktım siteye beğendimde diziler tek part olsa daha iyi olurdu onunda dışında güzel olmuş site

Şimdi inceledim de dizileri de tek parça yüklememiş, eee ne anladım ben bu platformdan? Cidden saçmalık ötesi olmuş. Puhu gibi tek parça yapsaydı da aralara reklam koysaydın ya? İlk günden gözümden düştü, içeriği de berbat. O kadar hazırlandınız, o kadar yan içeriğiniz var. 4N1K'ya güveniyorsa hiç güvenmesin bence...

Ekli dosyayı görüntüle 65262

FOX'un uzun süredir merakla beklenen yeni dijital platformu FOXPlay açıldı.

1 Mart'tan itibaren '4N1K: Yeni Başlangıçlar' ile ilk orijinal dizisini izleyicilerle buluşturmaya hazırlanan platformu portföyünde şimdilik FOX'un yayına devam eden veya sona eren dizi ve programları, başta 'Hadi Be Oğlum', 'Yol Ayrımı', '4N1K' olmak üzere birkaç sinema ve TV filmi yer alıyor.

FOXPlay'e şuradan ulaşabilirsiniz.
Şu an @xBUGRAx :A @Çiğdem @serhatt
D0Qg_evXgAABJpo.jpeg

• Güldürdün
Reactions: serhatt and Aserat