FOXFest 2019'un Detayları Belli Oldu!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,623
Puanı
1,061
EDOD_3fWsAA9eBW

7 Eylül'de 2. kez gerçekleşecek olan FOXFest 2019'un detayları belli oldu.

Küçükçiftlik Park'taki festivalde 'Her Yerde Sen'in başrol oyuncuları Furkan Andıç ve Aybüke Pusat soru-cevap etkinliğiyle, 'Yaparsın Aşkım'ın sunucusu İlker Ayrık 'Yaparsın Kankam' yarışmasıyla, 'Çağla ile Yeni Bir Gün'ün sunucusu Çağla Şikel geçici dövme yapımıyla, Twitch'in fenomen ismi Duygu Köseoğlu e-spor oyunlarıyla, Sadri Alışık Kültür Merkezi'nin eğitmenleri ise oyunculuk eğitimi ve deneme çekimleriyle yer alacak.

Öte yandan başarılı gruplar MaNga, Duman ve Adamlar da en sevilen şarkılarıyla izleyenlere müzik ziyafeti yaşatacak.

• Harika
Reactions: Gizmen
Şu festivali Eylül ortasında yapsaydınız keşke gidebilirdim :( Geçen sene de ben gitmeden 2 hafta önce olmuştu :F

Gitseydim ve Furkan’la fotoğraf çekseydim keşke :A @xBUGRAx

• Güldürdün
Reactions: xBUGRAx
EDOD_3fWsAA9eBW

7 Eylül'de 2. kez gerçekleşecek olan FOXFest 2019'un detayları belli oldu.

Küçükçiftlik Park'taki festivalde 'Her Yerde Sen'in başrol oyuncuları Furkan Andıç ve Aybüke Pusat soru-cevap etkinliğiyle, 'Yaparsın Aşkım'ın sunucusu İlker Ayrık 'Yaparsın Kankam' yarışmasıyla, 'Çağla ile Yeni Bir Gün'ün sunucusu Çağla Şikel geçici dövme yapımıyla, Twitch'in fenomen ismi Duygu Köseoğlu e-spor oyunlarıyla, Sadri Alışık Kültür Merkezi'nin eğitmenleri ise oyunculuk eğitimi ve deneme çekimleriyle yer alacak.

Öte yandan başarılı gruplar MaNga, Duman ve Adamlar da en sevilen şarkılarıyla izleyenlere müzik ziyafeti yaşatacak.
Yine süper bir festival olacaktır. Yine katılabilirim.