FOX'a kardeş desteği!

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,584
Puanı
1,060
Nisan ayında FOX'ta film söleni yaşanıyor.
Yerli ve yabancı sinemelar her hafta ekranlarda. Yabancı filmlerin ise dağıtım şirketini 20th Century FOX olması dikkat çekiyor.

FOX
'un şu ana kadar yayınladığı yabancı filmler; Buz Devri, Şeytan Marka Giyer, Müzede Bir Gece, Babil M.S., Küçük Gün Işığım, Aşkın 500 Günü, 28 Gün Sonra (Pazar 00.30), X-MEN (Cuma 22.45) hepsinin dağıtım şirketi
20th Century FOX.

Bu demek oluyor ki dağıtım şirketi
20th Century FOX olan son zamanların en çok izlenen filmi Avatar, Türk televizyonlarında ilk kez FOX'ta yayınlanacak! Kanal bu tahminimi doğrular nitelikte 5.yıl tanıtım filminde Avatar posterine yer verdi.

bunların sahipleri aynıydı dayanışmada normal yani .. umarım kaliteli filmler yayınlar fox

X-MEN yada Aşkın 500 günü gibi diziler yayınlandı kaç kere zaten tek avantajı AVATAR'dan sağlar FOX :)

Yayinlasa ne olacak sonucta fox bir alex olamadi olamiyacak

Destere senden daha iyi espiriler bekiyoruz :)))))) Bu arada parayi veren alexi alir. kimse alexe fenerin verdigi parayi vermedigi icin alex turkiyede ve fenerde

Destere senden daha iyi espiriler bekiyoruz :)))))) Bu arada parayi veren alexi alir. kimse alexe fenerin verdigi parayi vermedigi icin alex turkiyede ve fenerde

adam 35 ine gelmiş bundan sonra rahat edeceği tek yer efsane olduğu fenerbahçe dir başka yere gitmez alex.. espriyi niye beğenmedin ya kaliteliydi bence iso 2012 belgesi almıştım bu espri için:))