FOX Yeni Sezona Çok Farklı Girecek!

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,577
Puanı
1,060
Yeni sezona geçtiğimiz yıllardan daha iddialı hazırlanan FOX, radikal bir değişiklik kararı aldı. Ali Eyüboğlu'nun bugün köşesine taşıdığı habere göre, FOX Eylül ayında Ana Haberini saat 21.30'a alacak.

Günlük dizileri Deniz Yıldızı ve Çocuklar Duymasın'ın ardından 21.30'da başlayacak Ana Haberin sonrasında 22.15'de yeni sezon için hazırlanan 5 iddialı dizisi yayınlanacak.

Kanal prime time kuşağında günlük dizilere yer verip, rakiplerine karşı güçlü olduğu PT 2 kuşağında iddiali dizileriyle reyting savaşına katılacak.

P2IYJAzsvMlMsn5CrC7BAflG.jpg

21.30'da şahsen ben haber izlemem bu şekilde yaptıkça büyük kanal olamıyor diğer büyük kanallar gibi 19.00'da haber 20.00'da dizi başlat.

Çok yanlış bir karar olmuş, niye böyle bir yol çizdi acaba FOX..

Ne yani Karagül 10 u 15 geçemi baslıcak ??? 😱 avsar film albu diziyi kanal 7 ye ver daha iyi olur yhaa :bağır:

çok saçma bi karar ne biçim kanal ya ne yaptıkları belli değil dizileri gece bitiyo falan filan :D

hey bi soru sordum karagüldemi 10.15 de baslıcak ????

- - - Ekleme - - -
@takas

- - - Ekleme - - -
@xBUGRAx

ama oldumu :T AVŞAR FİLM ALSIN BUNU KANAL 7 YE VERSİN DAHA İYİ BNCE @xBUGRAx :D Bu arada haluk yani @Magicborn konuya cevap vermedinn ?

Cok sacma bir karar insallah dogru degildir. Zirveyi kaptiracak böyle giderse Karagül tekrar. Bence ayni saatinde olmasi gerekiyor

Hç beğenmedim,böyle kanal mı olur yahu !
Akşama kadar dizimi beklicez şmdi,insanların işleri güçleri okulu war ya!

karagül 22:15 te başlarsa diziye yazık olur avşar film diziyi başka kanala sat çok daha fazla izlenir

Fox tamda doğrulmaya başlamıştı...Bu kararla batacak...Çokmu çok saçma bir karar olmuş...

O zaman ancak özetsiz yayinlarsa diziye birsey olmaz ama birde özetini verirse iyice kan kaybeder. Yahu birisi su Foxun aklini basina getirsin. Bu karar yüzünden Karagülüme birsey olursa Foxu basarim :)

Karagül gibi güçlü bir diziyi 22.00'den sonra başlatacaklarını düşünmüyorum.

Ana haber için de 21.30 olmamış, ilk kurulduğunda da ana haber 22.00'de yayınlanıyordu. :):)

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919