Fox Tv'nin Yeni Dizisinden Son Bilgiler!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
thumbnail_1417801498.jpg

Fox Tv'nin yeni dizisi 'Sevimli Küçük Yalancılar' ile ilgili yeni bilgiler gelmeye başladı!

Son gelen bilgilere göre Merve Boluğur ve Seda Önder diziden gelen teklifleri kabul etti. İki oyuncunun dizide canlandıracağı rol ise belli oldu. Merve Boluğur dizide Aria'yı canlandıracakken, Seda Önder dizide Alison'u canlandıracak. Dizinin ismi ise sürekli değişim içinde. O3 Medya dizinin adından hala kararsız ve iki kez değişimin sonunda Sevimli Küçük Yalancılar'a karar kılmış. Giden teklife Ezgi Eyüboğlu'nun da olumlu baktığı söylentiler arasında.

Sevimli Küçük Yalancılar yakında!

Umarım liseli olmazlar :F Ayrıca Merve Boluğur'dan dah kötüsü düşünülemezdi Aria için. Ezgi Eyüboğlu, Aria olmalı. En çok da Emily'i nasıl yazacaklarını merak ediyorum. Pek iyi olacağını düşünmüyorum dizinin.

İlk seçimler fena değil gibi, ama ergen dizisi olacağı için izleyeceğimi sanmıyorum. Başarılar yine de... :)

Ben nedense bu dizinin uyarlanacağını sanmıyorum, çünkü hala resmiyette bir şey yok. Ortaya atılan isimler vs. her şey de iddiadan ibaret. Olsa bile zaten iyi uyarlanamayacağı da bir gerçek. :)

Yabancısı ile ilgili bir bilgim yok ama Merve çok başarılı bir seçim. Ezgi'de iyi olur. Seda'yı ilk kez duydum. Umarım hata olmaz.:D