I ibocn Konu Sahibi Favori Üye Katılım 27 Şubat 2011 Mesajlar 272 Reaksiyon puanı 0 Puanı 118 8 Mart 2011 #1 Fox Tv'nin en guzel dizisi?
bazinga Admin Katılım 1 Şubat 2007 Mesajlar 94,600 Reaksiyon puanı 51,760 Puanı 1,060 Konum İstanbul Web Sitesi izleryazar.com 8 Mart 2011 #2 Kişiden kişiye göre değişir. Ben hiçbirini izlemiyorum. Reyting anlamında en iyi Yer Gök Aşk - Deniz Yıldızı ve Unutma Beni... Bir de tek cümleyle konu açmazsak iyi olur. En azından birkaç cümleyle kendi düşüncelerini de eklersen daha güzel olur
Kişiden kişiye göre değişir. Ben hiçbirini izlemiyorum. Reyting anlamında en iyi Yer Gök Aşk - Deniz Yıldızı ve Unutma Beni... Bir de tek cümleyle konu açmazsak iyi olur. En azından birkaç cümleyle kendi düşüncelerini de eklersen daha güzel olur
I ibocn Konu Sahibi Favori Üye Katılım 27 Şubat 2011 Mesajlar 272 Reaksiyon puanı 0 Puanı 118 8 Mart 2011 #3 OzaN' Alıntı: Kişiden kişiye göre değişir. Ben hiçbirini izlemiyorum. Reyting anlamında en iyi Yer Gök Aşk - Deniz Yıldızı ve Unutma Beni... Bir de tek cümleyle konu açmazsak iyi olur. En azından birkaç cümleyle kendi düşüncelerini de eklersen daha güzel olur Genişletmek için tıkla ... Anladım. Bu forumda yeniyim Ve sizleri cok basarılı buluyorum. Bu İlkti. Saygılar.
OzaN' Alıntı: Kişiden kişiye göre değişir. Ben hiçbirini izlemiyorum. Reyting anlamında en iyi Yer Gök Aşk - Deniz Yıldızı ve Unutma Beni... Bir de tek cümleyle konu açmazsak iyi olur. En azından birkaç cümleyle kendi düşüncelerini de eklersen daha güzel olur Genişletmek için tıkla ... Anladım. Bu forumda yeniyim Ve sizleri cok basarılı buluyorum. Bu İlkti. Saygılar.
E endgame Favori Üye Katılım 1 Kasım 2010 Mesajlar 9,946 Reaksiyon puanı 16 Puanı 260 8 Mart 2011 #4 Ankette bir sorun var gibi ibocan,anket şıklarına Fox'un dizilerini koyarsan daha iyi olur...
bazinga Admin Katılım 1 Şubat 2007 Mesajlar 94,600 Reaksiyon puanı 51,760 Puanı 1,060 Konum İstanbul Web Sitesi izleryazar.com 8 Mart 2011 #5 Tekrardan hoşgeldin Zamanla daha iyi olacağına eminim. Bekliyoruz katılımını Bu konudaki anket hatalı olmuş, aşağıdaki konudan devam: https://fav10.net/f498/foxun-en-guzel-dizisi-63097/
Tekrardan hoşgeldin Zamanla daha iyi olacağına eminim. Bekliyoruz katılımını Bu konudaki anket hatalı olmuş, aşağıdaki konudan devam: https://fav10.net/f498/foxun-en-guzel-dizisi-63097/
I ibocn Konu Sahibi Favori Üye Katılım 27 Şubat 2011 Mesajlar 272 Reaksiyon puanı 0 Puanı 118 8 Mart 2011 #6 İlginiz için teşekürler.