FOX TV'den Yeni Yarışma: ''Temizlik Benim İşim''

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,924
Puanı
1,061
Yeni sezona iddialı hazırlanan FOX TV'den yepyeni bir program!

''En iyi temizliği ben yaparım, temizlik benim işim'' sloganıyla yola çıkan programda haftada beş kişi yarışacak ve haftanın sonunda ödül sahibini bulacak. Detayları henüz netleşmeyen programın Ağustos'ta yayında olması planlanıyor.

Programın sunuculuğunu ise 'Temizlik Avcıları' programında yer alan Kadir Ezildi üstlenecek.

''Temizlik Benim İşim'' yakında FOX TV'de! İşte tanıtım fragmanı:

''En iyi temizliği ben yaparım, temizlik benim işim'' sloganıyla yola çıkan programda haftada beş kişi yarışacak ve haftanın sonunda ödül sahibini bulacak. Sunucusu ve detayları henüz netleşmeyen programın Ağustos'ta yayında olması planlanıyor.

Sağ ol actın konumu :D

• Beğendim
Reactions: Gizmen

''En iyi temizliği ben yaparım, temizlik benim işim'' sloganıyla yola çıkan programda haftada beş kişi yarışacak ve haftanın sonunda ödül sahibini bulacak. Sunucusu ve detayları henüz netleşmeyen programın Ağustos'ta yayında olması planlanıyor.

Vayyyyyy bu süper bir haber sevindim. Reytingleri bol olacktır . Temizlik avcılarının en iyi temizlik bağımlısını aldık . ❤❤❤❤❤❤ .

• Harika
Reactions: cokiyitvci
Vayyyyyy bu aüper bir haber sevindim. Reytingleri bol olacktır . Temizlik avcılarının en iyi temizlik bağımlısını aldık . ❤❤❤❤❤❤ .
Bize geldi ağustos da erken başlıcak :D önceden reytingler toplanacak :D digerleri eylül de başlıcak ya :D

• Harika
Reactions: Gizmen
Instagram ünlüsü, Youtube ünlüsü derken TLC ünlüsü diye bir kavram da çıktı galiba. Tutar mı bilmem ama mantıklı hamle. :A