Fox tv'de yeni bir dizi başlıyor!

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Kasım ayında ekrana gelecek dizinin çekimlerine başlandı. İşte o dizi ve oyuncuları... Fox TV'den yeni dizi: BABAM İÇİN<O😛></O😛>
<O😛> </O😛>
Fox TV ekranlarında önümüzdeki ay yayın hayatına başlayacak olan 'Babam İçin' isimli dizinin çekimlerine başlandı. <O😛></O😛>
<O😛> </O😛>
Yapımcılığını Duka Film adına Özkan İpek'in üstlendiği, senaryosunu Deniz Akçay'ın kaleme aldığı, yönetmenliğini Ahmet Katıksız'ın yaptığı, başrollerini Hasan Kaçan, Altan Gördüm, Nurcan Eren, Deniz Alan'ın oynadığı 'Babam İçin' dizisinin çekimleri İstanbul Anadolu yakasında başladı. <O😛></O😛>
<O😛> </O😛>
Dizinin konusu şöyle:<O😛></O😛>
Orhan, karısına ve ailesine düşkün 4 çocuklu bir gümrük memurudur. Deli dolu karısı sayesinde evde neşeli, düzenli ve huzurlu bir hayat yaşayan, işyerinde prensiplerinden taviz vermeyen, hayatını ailesine ve akrabalarına adamış olan Orhan'ın aldığı bir haberle tüm hayatı kökünden sarsılır. Hayal ettiği kadar uzun süre ailesiyle olamayacaktır ve onları kaderlerine terk etmeden önce yoluna koyması gereken çok şey vardır. Bu zorlu yolculukta o ailesi için fedakarlık yaptığını sanırken aslında ailesinin her ferdi ona minnet borcunu ödemek için canını dişlerine takacaktır. Orhan hayatının en büyük ve belki de son dersini ailesinin kendisi için gösterdiği çabadan alacaktır. <O😛></O😛>
<O😛> </O😛>
'Babam İçin' çok yakında Fox TV'de
57sl.jpg

Dizinin konusu sürükleyici geldi bana, oyuncular da basarilir.. Tutabilir bu dizi.

Hasan Kaçan'ın yeni dizisi olacak yani. Tutabilirde, tutmayabilirde yani tutarsa Fox TV için çok iyi olacak. Hasan Kaçan faktörü ile izleyeceğim ve umarım yine iyi bir karakter ile, iyi performans sergileyerek dizinin tutmasını sağlar.

Hasan Kaçan için izlemeyi düşünebilirim :) Tutar veya tutmaz demek için fragmanları izlemek lazım ama işi zor çünkü Fox son dönemde yeni dizi tutturamıyor...

tutturamaz çünkü artık günlerin belli dizileri var o yüzden sezon ortasında yeni dizi tutturmak zor ...

Su an FOX Tv'nin bos günleri; Sali, Çarsamba ve Persembe.. 2 hafta sonra Zehirli Sarmasik'ta bitecek ve Cuma günü de bos kalacak..

Sali-Çarsamba-Persembe Var Misin Yok Musun ekrana gelecek ve bu dizi Cuma gününde yayinlanabilir..

Son düzenleme:
Su an Star Tv'nin bos günleri; Sali, Çarsamba ve Persembe.. 2 hafta sonra Zehirli Sarmasik'ta bitecek ve Cuma günü de bos kalacak..

Sali-Çarsamba-Persembe Var Misin Yok Musun ekrana gelecek ve bu dizi Cuma gününde yayinlanabilir..

FOX TV demek istedin herhalde :D

Dizinin konusu sürükleyici geldi bana, oyuncular da basarilir.. Tutar bu dizi.
Ama FOX dizilerini bir an 20:30'a almalı. Dinle sevgili bitmeli yada 16:45 yada su gibi yerine yayınlansın!
FOX'un yerinde olsam bunu düşünmeden yapardım.Çünkü bu YENİ DİZİNİN OYUNCULARI GÜZEL..

FOX'un prime time'da yayinlanan dizileri gerçekten 20:30'a alinmali..

Forum İstatistikleri

Konular
172,932
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan