FOX TV'de, Doktorlar TV Olma Yoluna Girdi!

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
6,808
Puanı
1,060
ozelhaber.gif

Geçtiğimiz yaz aylarında Show TV'de yayınlanan Doktorlar dizisi birçok izleyiciye bıkkınlık getirmişti. Show TV, Doktorlar dizisini öyle bir yayınlıyordu ki, kanalı her açtığımda Doktorlar dizisi ile karşılaşır olmuştum. Hatta bir aralar diziyi PT'de bile yayınlamaya başlamışlardı. Gündüz yayınlanan tekrar bölümleri geceleyin yine aynı tekrar bölümü ile ekranlara geliyordu. İyi de izleniyordu. Dizi reytingleri ile göz dolduruyordu. Fakat sosyal medya da birçok kişi Show TV'yi, Doktorlar TV olarak söylemlemeye başlamıştı.

Bu yaz ise dizi tekrarları ile FOX TV'de ekranlara gelecek. FOX TV'de Show TV'nin yolundan gitmiş olacak ki gündüz ve gece Doktorlar'ı yayınlayacak. Hatta dizinin tekrarları hafta sonu bile yayınlanacak. İyi ki FOX TV, Show TV gibi günde 6-7 saat Doktorlar'ı yayınlamayacak.
Dizi, öğlen (14.45-16.30) 1 saat 45 dakika, gece ise (01.45-03.15 arasında) 1 saat 30 dakika yayınlanacak. Yani yazında Doktorlar keyfi ekranlarda olmuş, olacak.

Dizinin FOX TV'de de iyi reytingler alacağı ve izleneceği kesin gibi. Umarım alacağı iyi reytingler kanalı FOX TV'nin gözünü boyamaz ve günde 6-7 saat Doktorlar ile karşılaşmak zorunda kalmayız.

Artık ekranlarında farklı dizi tekrarlarına ya da farklı yapımlara ihtiyaçları olduğunu da belirtmeden geçmek istemiyorum.

emreemreu

dJ6difUiA1tlS9oLcEHLdGSy.jpg

Doktorlara doyucaz desene bu sene foxdayız :kiki::kiki:

Son düzenleme:

Bu saatler aynı gün mü? PT'de yayınlandığını hiç hatırlamıyorum. :)
Ben sıkı takipçisi olduğum için biliyorum. :) PT'de şöyleydi haber öncesi bittikten sonra haber haber bitince de çok kısa 25 Dk filan oluyordu hatırladığım kadarı ile. Haluk daha iyi bilir. :) @haluk792