Fox TV | 2014 - 2015 Sezonu Dizileri ve Programları

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
59,970
Puanı
1,061

Türkiye'nin en çok izlenen kanallarından Fox TV'nin 2014 - 2015 sezonu boyunca yayınladığı, yayınlayacağı dizilerine ve programlarına konudan bakabilirsiniz.
mrt-06
Fox TV Dizileri

Karagül
O Hayat Benim
Kiraz Mevsimi
Kocamın Ailesi
Unutma Beni
Aşk Yeniden
1 Erkek 1 Kadın 1 Çocuk

Fox TV Programları

Esra Erol'la
Yemek Aşkına

Arşiv

Kadim Dostum
Emanet
Günahkar

Nilgün Belgin ile Yeni Bir Gün
Ali Biçim Show
Kelime Oyunu

Kalite olarak en iyisi Sana Bir Sır Vereceğim ile Bir Aşk Hikayesi.

Kanalın şu an için en kalitesiz dizisi Unutma Beni'dir herhalde. Dizi resmen kendini tekrar ediyor. 5 dakikada olsa göz atıyorum kimi kaçırılıyor, kimi hapishanelerde, kimi hastahanelerde. İlkay'a çok şaşırdım 3 kişiyle flört halinde, pes (!) 😀 Ama yinede izleniyor 😵

Unutma Beni kalitesiz değil.

Ben o diziye 5 senemi verdim.

@xBUGRAx FOX'un dizisi ve programı filan biter ya da başlarsa bana söylersin demi? Konunun FOX temsilcisi sen ol bari.

Gerçi Haluk'ta geliyor yakın zamana ama olsun.
İlk 4 sezonuna lafım yok, olağanüstü bölümlerdi ama sonrası bildiğimiz olaylar işte..

Bak bittiği bölümü de sorarım.
Ben haftayadan itibaren fazla yokum sağol.

İlk 4 sezonuna lafım yok, olağanüstü bölümlerdi ama sonrası bildiğimiz olaylar işte..
Şu felç geçirdiği sezonu diyorsun sanırım Mehtap filan vardı tabii onlarda iyidi ama ne biliyim şuan ki bölümleri de heyecanlı Ceylan olduğu için belki bana güzel gözüküyordur.

Emine'nin annesinin olduğu bölümler zaten beni çok etkiledi. Harika bölümlerdi. 4.sezonda iyiydi Çiğdem çocuğunu kaybetmişti İlkay'a yapmadığını bırakmadı işte o bölümlerde psikolojim bozulcaktı neler neler yaptı neyseki artık izlemiyorum 😀

Pavyonlu bölümlerin üstüne tanımam aynı zamanda Emine'nin annesi olduğu bölüm orada ki entirika benide yıkıyordu izledikten sonra kendime zor geliyordum.
Hatta keşke ölmesede devam etse demiştim ama....

Böyle diyenler daha çok girer.
Sincan'da internet kafe varda ben mi bilmiyorum?
Eve gelcem ders çalışıcam anca 10'da girerim istisnalar hariç. ( Hastalık vb. )