FOX mu, ATV mi?

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
17,615
Puanı
1,060
fox tv mi, yoksa atv'yi mi daha çok başarili buluyorsunuz?
Nedenleriyle açiklayiniz.
Atv'de ve fox'ta neler izlediğinizi yaziniz. :)

Haluk daha önce de Star`la Fox`u kıyaslamıştın. Biliyorum koyu bir Fox hayranısın. Ama Fox diğer kanallarla kıyaslanabilecek bir kanal değil bence. Star neredeyse 22 yaşında Fox ise 5 yaşında. Atv ise 18 yaşında. Ama kıyaslayacaksan ben atv derim. Bu bir gerçek ki çu an Atv`nin dizaynını hiç beğenmiyorum aynı şekilde Fox tv`ni de. Ama bir zamanlar Atv`ni çok seviyordum. İşte bu resimdeki gibi. Dizaynı böyle olunca çok seviyordum
gonulcelen-27-bolum.jpg

koyu bir Fox hayranıyım. ve bence fox'un grafikleri ve jenerikleri daha kaliteli :)

Özellikle o zamanlar Atv grafiklerine bayılıyordum. En sevdiğim dizayn oradaydı. Fragman gösterince Atv yazısından sarı parla bir ışık geliyordu. Az Sonra dizi başlayınca da aynı şekilde Atv yazısından aşağıya doğru bir grafik gösteriliyordu. O zamanlar muhteşemdi. Neredeyse her gün 2 dizi yayınlıyordu ve hepsi ilk 10da yer alıyordu

FOX da su ana kadar izledigim diziler: Canan, Zehirli Sarmasik ve Lale Devri.

atv de su ana kadar sayamayacagim kadar dizi izledim: Büyük Yalan, Söhret, Bir Istanbul Masali, Unutulmaz, Cocuklar Duymasin, Ucurum, Limonlu Agac, Parmakliklar Ardinda, Kizim Nerede?

Son düzenleme:
Atv`de bir tek Gönülçelen bile yeter bana. Şimdi başarısız ola bilir ama bahs ettiğim dönemde tutmayan dizisi yoktu. En sevdiğim 2ci kanaldı. Ama malesef şu an en sevdiğim 4cü kanal

ATV'de izledigim diziler: Ucurum , Hayat Devam Ediyor , Parmakliklar Ardinda , Selena
FOX'da izledigim dizileri: Bez Bebel sadece baska yok.
Ve bende ATV'yi seciyorum.

Forum İstatistikleri

Konular
176,566
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy