FOX, Lucifer'e 2.Sezon Onayını Verdi!

pll yi bu saatten sonra bırakmam imkansız 6 sezonluk emeğim göznurum alınterim var :)
the sahannarayıda bırakamam ondada göznuru kızlar var :)

diğer ikisi olabilir :)
6 seneyi 6 senede izlemedin ki:X Shannarayı nasıl sevdin hala şaşiyorum senlik hiç değil oysa(b)

bunu diyenin de @Çiğdem- le 10 ortak dizisi var çöp diziymiş hasbam :)))
Sen nerden cıktın bacım yaa, çekil kenara :X

6 seneyi 6 senede izlemedin ki:X Shannarayı nasıl sevdin hala şaşiyorum senlik hiç değil oysa(b)

Sen nerden cıktın bacım yaa :X
radarımız hep açık melun gördük mü yakalıyoruz:A neyse hart ofdixie 2x19 bitti 2x20 ye gidiyom ben adam olun efendi olun yoksa üzerinize arka sokaklar atarım:A

radarımız hep açık melun gördük mü yakalıyoruz:A neyse hart ofdixie 2x19 bitti 2x20 ye gidiyom ben adam olun efendi olun yoksa üzerinize arka sokaklar atarım:A
CSI kovalasın seni inş.... Gelme bu konuya
giphy.gif

bunu diyenin de @Çiğdem- le 10 ortak dizisi var çöp diziymiş hasbam :)))

onu hatırlatman iyi oldu:)
ben bir ara @Forumdash la değilde sanki atilla dorsayla sohbet ediyorum zannettim o yüzden nerdeyse tüm dizilerimi bırakacaktım fırçadan sonra :))
harbiden @Forumdash oliver yumurtasını pilli çocuğu vampir teyyaresini @Çiğdem- le bayılarak seyrediyorsunuz benim pll bunların yanında sütten çıkmış akkaşık kalır :)

onu hatırlatman iyi oldu:)
ben bir ara @Forumdash la değilde sanki atilla dorsayla sohbet ediyorum zannettim o yüzden nerdeyse tüm dizilerimi bırakacaktım fırçadan sonra :))
harbiden @Forumdash oliver yumurtasını pilli çocuğu vampir teyyaresini @Çiğdem- le bayılarak seyrediyorsunuz benim pll bunların yanında sütten çıkmış akkaşık kalır :)
Sana ben boş öğüt veririmiyim hee?
Ben bıraktım vampirleri zaten:X Çerçöplere de başlamak istemiyorum bak Contaiment midir ne haltsa hala başlamadım şimdi bi ilk bölüme bakıcam:X O yollardan geçtiğim için seni de kaybetmeyelim geleceği parlak gençsin, benim gibi müzdarip olma:X

(Arrow, Flash, Supernatural'e laf yok. 0 aşk bol aksiyon nerdeyse:X)

Sana ben boş öğüt veririmiyim hee?
Ben bıraktım vampirleri zaten:X Çerçöplere de başlamak istemiyorum bak Contaiment midir ne haltsa hala başlamadım şimdi bi ilk bölüme bakıcam:X O yollardan geçtiğim için seni de kaybetmeyelim geleceği parlak gençsin, benim gibi müzdarip olma:X

(Arrow, Flash, Supernatural'e laf yok. 0 aşk bol aksiyon nerdeyse:X)

contaiment yorumunu bekliyoruz :)
her izleyen yanlışlıkla cw kanalına düşmüş diyor bakalım sen ne diyeceksin :)

pll yi bu saatten sonra bırakmam imkansız 6 sezonluk emeğim göznurum alınterim var :)
the sahannarayıda bırakamam ondada göznuru kızlar var :)

diğer ikisi olabilir :)
Shadowdada güzel kızlar var clary gibi :)

D6502 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi