Fox Bu Sezon Yine Aynı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,019
Puanı
1,061

RevaN / ÖzeL Yazı

Fox bu sezon yine aynı!

Pazartesi Yer Gök Aşkla iyi reytingler alan kanal bu zorlu günde ancak 4. olabiliyor

Salı Merhaba Hayat`a büyük umutlar bağlayan kanal hayal kırıklığı yaşıyor. Medyapım imzalı dizi güzel kadroya rağmen Salı akşamları oldukca gerilerde kalıyor

Çarşamba

Perşembe ve Cuma önce Fear Factor sonra ise Canlı Para ile kanal adeta gün geçiştiriyor ve bu günlerde dü yüzü gülmüyor

Cumartesi Lale Devri ile zirveye oynayan kanal, Serenay Sarıkaya`nın diziden ayrımasıyla beraber düşüşe geçti. Ancak dizi hala kanalını rahatlatıyor ve bu zorlu günde 3. oluyor

Pazar Gani Müjde kaleminden Harem ile kanal bir az olsun rahatladı. Dizi Pazar akşamı kanalı 3. yapıyor

Günlük dizileri Umutma Beni ve Deniz Yıldızı ile iyi reytingler alan kanal bu yılda vasat durumda.

Son düzenleme:
Foxtaki Dizilerin Hiçbirini İzlemiyorum Ama Merhaba Hayatın Kadrosu Güzeldi Onu İzliorum Arada !

Yer Gök Aşk'ta iki önemli baş rol çıktılar ben 3 e düşer diye tahmin ediyordum, 2 haftadır 4,5 reyting alıyor ve en çok izlenen 3.dizi oluyor durumu iyi sayılır, zirvede olmasını bekleyemeyiz...
Merhaba Hayat ilk bölümlerde iyiydi, son haftalarda ciddi düşüşte durumu kötü.
Çarşambası boş!
Perşembe - Cuma Fear Factor Extrime programının tekrarlarını yayınlıyor Cuma günleri 2 reyting alıyor tekrarının bu oranı alması iyi aslında.
Lale Devrinde Yeşim çıktı dizi küçük oranda düştü ama yinede en çok izlenen dizi ünvanına sahip.
Harem ise FOX'un yüzünü güldürüyor, iki grupta da en çok izlenen dizi oluyor ab de baya yüksek oranlar alıyor.
TNS de bütün diziler düşük çıkıyor SBT ye göre... Günlük dizilerde TNS de gayet iyiler. Kanala bir sit-com dizisi daha lazım Çarşamba gününe. Genel olarak durumu iyi vasat değil, haftanın 3 günü boş bunu unutmayalım.

Pazar Gani Müjde kaleminden Harem ile kanal bir az olsun rahatladı. Dizi Pazar akşamı kanalı 3. yapıyor

Tek İzlediğim Dizi

FOX bu sezon çok iyi. Ve şu an En iyi 4.kanal
Harem tuttu, yer gök aşk , lale devri, dy ve unutma b'de süper gidiyor.
Merhaba Hayat'da giderek artar ilerleyen haftalarda

Ocak ayindan sonra belki yine bir yükselis yakalar